co robit ?

Príspevok v téme: co robit ?
Werner

poradte prosim, mam taky problemik, ak sa to da nazvat problemom, ked ma priatelka vytoci, tajim zlost v sebe a ked pridem domov, vytrieskam si tu zlost na stene,papieroch a dlhej prechadzke, no nie je to len kvoli tomu, ze ma ona obcas riadne nazlosti, nazlostia ma aj ini, len chcem vediet, ci je normalne, ze to v sebe tak dlho drzim, niekedy aj cely den a potom to vybucham na stenu, normalne pastami do steny udieram, je to normalne ?

erik

No nakolko som m. pohlavia, tak ked udieras do steny nerob to , roztriestis si hanky a mozes to aj rok hojit .. papier trhat ?ak ti to pomoze, ale skor by som ti odporucil pusti si hudbu a vyblazni sa napriklad , mne vie zmenit a spestrit naladu hudba , alebo sa chod porozpravat s niekym skym sa o tom da bavit a zabav sa snim co sa da aj bez alkoholu napr. zaspominat na dobre zazitky.. AK uz chces vybit energiu boxom tak aspon si zaobstaraj vrece,alebo chod niekde napr do posilovne ak tam maju box. vrecia.. No a k tomu hadaniu, patri to k zivotu ale su z toho stresy, darmo o tom hovorim ked to sam porusujem , ale skus sa stym vyrovnat nieje to tazke predsa .. Zober niekore veci uplne jednoducho

alex222

mozete mi poradit,pri sexe sa mi natrhla blanka,lt. drzi predkozku.teraz mi to krvaca a stipe to.je to zle?mam ist k doktorovi al. pockat kym sa to samo zahoji?

lada

Vies ja som prave ten opacny typ,ktory zase hned prudko reaguje a neudrzi to vsebe. Jedno aj druhe je ZLE! Ale ked mam byt uprimna myslim ,ze tvoj pripad je horsi..daj to von !!!Nedrz to v sebe!Strasne si tym skodis!Podla vsetkeho,som tak vydedukovala,ze si strasny dobracisko a nechces nikomu ublizit,toje v poriadku ,ale preco ublizujes sebe?Ja to dostanem hned zo seba a je mi fajn../aj ked ostatnych okolo mna ide potom porazit/ hihi.No ja viem tiez to nieje vporiadku,ale vazne davaj to zo seba von!Casom si tou dobrotou mozes ublizit.Drzim ti palce ,aby si sa vedel vzburit!Skus!Uvidis, aky budu s toho sokovany.hihi

neo

mozno by si mal len tak postupne zacat. Napriklad ked sa nabuduce nahnevas tak len normalne povedat (nie hadat sa alebo kricat) sorry ale toto ma dost hneva...a tak postupne jej dat vediet o svojich pocitoch. Hovori sa tomu v mudrych knizkach ze asertivita a su na to rozne treningy ako byt viac. Ale podla mna je dolezite ze to zo seba dostanes, aj ked prediskutovat to zo svojou priatelkou by bolo lepsie pre tvoju stenu, ruky ale hlavne pre tvoj klud :o)

syma

myslím si, že vybiť si zlosť a dostať "to" zo seba von dôležité je, a je to lepšie ako to držať v sebe, ja niekedy veľmi udieram na volejbale do lopty aby som sa vybila, ale možno sa ozve aj niekto, kto o tom vie viac :)