RNG nemam nič proti tebe ako osobe,dokonca vela krat som využila tvoje rady.
ale myslim si,že je velmi nezodpovedne povedať niekomu,že nema brat AD lebo su navykove a je to svinstvo chemicke!
pred niekolymi rokmi som mala problemy s uzkostou a panickou poruchovou ,v našej rodine sa stali velmi neprijemne udalosti a nasledne na to som sa ja dostala do takeho bludneho kruhu,dala som si aj tebou poradit a dostala som sa z toho bez AD a inych liekov.
a vsak po rokoch sa mi vratila naspat nielen uzkost a panika ale aj depresia.
ano nezvladla som to ,že mi po sebe zomrela sestra aj svokra ,o ktorych som sa dlho starala ,jedna mala rakovinu a zomierala v neznesitelnych bolestiach a druhej postupne zlyhavalo srdiečko aj ine doelžite funkcie.staram sa aj o moju mamu,ktora mala infarkt a nasledne na to ako jej zomrela dcera tak sa dostala este do važnejsich zdravotnych problemov,starala som sa o svojho manžela,ktory mal vrodenu vadu na pankreasi a žlčovodoch a tamer zomrel a v neposlednom rade samozrejme o svoje deti a dom so zahradou a zamestnanie.
ale asi som sa malo starala o seba,ked som sa jedneho dna dostala do tych problemov zdravotnych.ano,isla som hned k lekarovi ,lebo som vedela,že to nejako musim zvladnut,lebo ma tu este potrebuju tak som začala uživat AD.bala som sa ich kvoli tomu ,čo ludia o nich pišu,vacsina ludi takych,ktori v živote AD nemuseli brat a nikdy sa ani neocitli v takej situacii,že ich organizmus prestal fungovat nasledne vyčerpania alebo inych problemov.
niekedy takych ludi zavreli na psychitariu krmili ich chemickymi svinstvami,ktore boli vysoko navykove.
myslim,že dnes su už na ovela vyššej urovni a hlavne nie su navykove!!!!!!
nikto nepiše čo sposobuju antikoncepcie,lieky od bolesti alebo hocikae ine lieky,ktore bežne ludia uživaju.
a nikto nechce uživat ani AD dobrovolne bez toho aby mal na to nejaky dovod,ale ak treba ich uživat ,tak ich netreba strašit nežiaducimi učinkami ale podporovať ich v liečbe.
skutočne sa sklaňam pred Tvojimi vedomosťami a niektorymi radami,ale treb abrať každeho človeka individualne,každy sme iny a každy mame svoje problemy z niečoho ineho a každy ich aj inak znašame.
su ludia ,ktori beru AD,lebo pred fačili travu alebo brali ine drogy a dostali s apotom do fyzickych potiaži a psychickych,dobre tym možno postači psycholog a nauči ich abstinovat a myšlienky im nasmerovat aby s ak tomu nevratili,su ludia,ktorym chyba len sebadovera alebo maju hormonalne poruchy ženy v menopauze a stači pridat nejake rastlinne preparaty avšetko s avrati do normalu,ale su ludia,ktorym treba pomocť aj AD aj na ukor toho,že je to chemia a bohužial ma aj vedlajsšie učinky a jednym z nich je aj ta ospalosť .