tak, zoznámila som sa s chalanom, je o dva roky mladší. videli sme sa zatial dva krát, dobre si rozumieme, máme sa o čom baviť, aj chémia funguje (ale zatial bez bozkov), stále si sms-kujeme, zajtra máme prvé oficiálne rande .. ale ..
jeden môj známy mi dnes povedal na neho nie pekné veci, kedysi spolu pracovali a že on je blbec! velmi falošný, líškavý, proste,že je sviňa...
takže som teraz dosť skeptická..
dať tomu šancu?!
M 25: presne ako to tu bolo napisane... Je celkom normalne, ze sa clovek sprava inak v praci (niektore zamestnania si to proste vyzaduju) a inak k partnerke :)
Drzim palce!
lebo nechcem sa zas popáliť, už mám takých vzťahov dosť a aj takých chlapov! zas nejakého klamára by som pri sebe nezniesla.. už nie ..už vyše roka som nemala vzťah, tak nechcem mať pocit, že sa do toho hrniem cez ružové okuliare ..
ale je pravda, že zatial je všetko ok, všetko funguje a tešila som sa na zajtra .. :)
Určite choď s ním von :) Možno nie ku každému je taký :)
ved to..
ale isto tam chcem ísť a uvidím sama.
ale obhajujem sa myšlienkou, však v dnešnom svete musíš byť sviňa, aby si prežil.. a ku mne sa hádam bude správať dobre, ako doteraz ..
a už chcem vzťah, len sa nechcem do toho púšťať po hlave ..
nie, nemá záujem, to viem :) je ženatý, len si dobre rozumieme..
ale práveže k nemu sa správal vždy fajn, ale na druhých, že bonzoval šéfovi a tak .. proste velmi falošný a že myslí len na seba .
viem, nikdy nedávam na druhých, ale teraz som zmätená..viem, že tento kamarát by mi nikdy v tomto neklamal. ale bola som rada, že som konečne našla niekoho na možný vzťah po rokoch a zas nič?!
Preco chces davat na rady niekoho ineho? Mozno ten clovek sa taky zdal len jemu. Mozno k nemu taky skutocne bol a mal na to dovod. Ja by som tomu dal sancu.
Predsa len ten tvoj znamy moze mat o teba zaujem tiez... a snazi sa odstavit konkurenciu :)