tak, zoznámila som sa s chalanom, je o dva roky mladší. videli sme sa zatial dva krát, dobre si rozumieme, máme sa o čom baviť, aj chémia funguje (ale zatial bez bozkov), stále si sms-kujeme, zajtra máme prvé oficiálne rande .. ale ..
jeden môj známy mi dnes povedal na neho nie pekné veci, kedysi spolu pracovali a že on je blbec! velmi falošný, líškavý, proste,že je sviňa...
takže som teraz dosť skeptická..
dať tomu šancu?!
a čo mi ešte neskutočne vadí, je jeho gramatika :D viem, že to nie je nič dôležité, ale tie i/y mi až oči režú :D
no môžem vás postupne informovať, ako sa to vyvíja :)))
M25 napis potom, co z toho vzniklo a co a ako :-)
Adam, nižšie som už písala, že ten môj kamoš je len velmi dobrý kamaráť a nechce ma pre seba, je ženatý a sám povedal, že by mi to prial, ale nie s ním ..
no a tento druhý, sa pozná velmi dobre s jeho otcom, s ním pracoval kedysi, takže jeho asi pozná len z tej dobrej stránky ..
ale tak, každý má aj tú dobrú, aj zlú stránku nie?!
ale máš pravdu, asi si musím dať len pozor .. a čas ukáže..
M 25 Dnes 10:14 - ak Ti to hovoril Tvoj kamarat tak
a/ mohol ziarlit a naschval ho opisat zle,
b/ chcel pre Teba dobre, ak ho pozna.
Ked Ti to hovori jeho kamarat:
a/ nebude na neho hovorit zle, pretoze je kamarat.Ale, akk to bol len znamy, tak
b/ znamy ho poznat dobre nebude, preto pozna iba jednu jeho stranku.
Bud, ako bud, musis byt velmi opatrna.
tak to áno, mám už čo-to za sebou ..
inak, teraz tu bol další jeho známy, tak som sa nenápadne na neho spýtala, ten mi zas vravel, že on je dobrý chlapec, zodpovedný slušný ....
ozaj to nechať len na seba ..
UROB SI VLASTNY NAZOR
mas uz nejake zivotne skusenosti
tak to určite, že zapôsobil, inak by som sa na to už dávno vykašlala..:)
len po dnešných nových info som trošku zmätená ..
:DDD ach jo
jediné, čo mi trošku vadilo, že akoby sa trošku chválil o peniazoch, že aké autá má a tak ..