Dobrý deň,mám stručnú otázku.Ako bojovať,predísť a odstrániť stereotip zo vzťahu a priniesť také oživenie.Ďakujem.
BOJ PROTI STEREOTIPU VO VYŤAHU
ahoj baby, ja si myslim, ze marrria, to vystihla najlepsie, stale treba skusat nieco nove aj ked sa to po tolkych rokoch moze zdat nemozne a tazko sa radi to ja viem...
Ahojte ja mam podobny alebo skor rovnaky problem.Mam takmer 6 rocny vztah, a do teraz bolo vsetko uplne v pohode, ale poslednu dobu mam pocit, ze sa nas vztah nikam neposuva, stale je na tom rovnako, vsetko co bolo predtym, akoby uplne vymizlo a najviac ma to mrzi preto, lebo ho stale lubim teda aspon si to myslim a skusam udrzat a neprestat ho lubim, lebo je to fajn clovek, aj ked ma svoje muchy, ale kto ich nema?? Z nasho vztahu sa vytratila iskra a neviem ako ju znova zapalit.Chyba radost zo spolocne stravenych chvil, chyba mi chut na nho po telesnej aj psychickej stranke.Uz som sa s nim aj o tom rozpravala, ale on povedal, ze unho je vsetko v poriadku.Co som sice rada, ale ma to aj svoj hacik.Tym, ze nevie ako to citim, ake to pre mna teraz je, tym nedokaze pochopit, aky je problem.V zapale hnevu mi aj dokonca povedal, ze si mam najst druheho ked sa mi to s nim uz nepaci.Potom sa mi ale ospravedlnil, ze to tak nemyslel, ale mna sa to aj tak dotklo.Ved keby som nechcela dat nas vztah do poriadku, naozaj by som isla za druhym, a tento vztah by som uz viac neriesila.Ale ja chcem.Poradte mi prosim niekto, co mam robit.Ako u nho nastartovat zaujem o mna a nas vztah.Ako to zachranit??
Hmmm...mam taky isty problem...jedine co mi chyba vo vztahu po 4 rokoch je vasen...cize 50%...minimalne...zistujem,ze sa mi zacina pacit niekto druhy.Staci ked sa ma len dotkne alebo sa na mna pozrie a...ved to vsetky pozname...problem je ten,ze svojho partnera lubim a nechcem ho opustit,len sa bojim,ze tu vasen uz nasmu vztahu nevratim...nechcem hladat inde,co nemam doma,ale....;o(
Ahoj! Diskutovala som o tom s manželom, s ktorým máme už 14ročné manželstvo, inak sme spolu už 17rokov a vôbec sa mi nezdá, že by sme upadli do nejakého stereotypu. Neboj sa experimentovať a ak si žena, neboj sa sexuálne provokovať, povedať si, čo by si od partnera chcela. Ak si muž, neskrývaj záujem o partnerku, o jej telo, účes, proste čokoľvek, pochváľ čo si na nej ceníš, čo sa ti páči a čo si všímaš ako prvé(to odkazuje manžel). Takže všetkým pisateľom a čitateľom super vzťah!!!
Aj ja by som bola zvedava... Ja som s mojim uz 7 rokov, stale ho milujem ale niekedy si prajem aby sa vratil cas o 6 rokov do zadu. Ake to bolo vtedy krasne, vzrusujuce:-))
Ze vo vytahu?!? :-))) Uz som spekulovala ze ako zmenit nudu vo vytahu....