Prehnana žialivosť mažela

Príspevok v téme: Prehnana žialivosť mažela
242

Potrebujem sa niekomu vyrozprávať alebo vypísať a taktiež prosím o radu ako by ste to riešili vy. Mám manžela s ktorým sme spolu 6 rokov máme už aj malého chlapčeka. Najvačším problémom v našom vzťahu je žialivosť. Manžel žiarli na všetko teda na každého chlapa čo sa na mňa čo i len pozrie alebo usmeje alebo nedajbože sa pozriem ja a usmejem to je koniec sveta. Keď som bola na matereskej tak mu to totalne vyhovovalo lebo som bola zavreta doma a na navštevy som chodila len ku svokrovcom alebo mojim rodičom. Ale od kedy som nastúpila do práce tak má stále niejaky problém. Sleduje hodiny že kedy dojdem domov a keď meškam tak už to mam aj patrične vykričané že skym som ho podviedla kedže chodim na aute s chlapmi. Už ma to fakt ubíja nevládzem ďalej takto. Stále mu vysvetľujem že ako ho milujem a aky je pre mňa dvoležitý ale jemu to nestačí. Už som mu aj povedla že ak to takto pojde ďalej tak sa rozvedieme nie kvoly tomu že sme sa podviedli ale kvoly jeho žialivosti. Hoci si svoju prehnanu žialivosť uvedomuje ale niejako to nevie prehltnuť. Pritom bol on moj prvý čo sa týka sexu a on mal predomnou strašne veľa žien takže žiarliť by som mala ja a nie on. Milnule mi odvodonil že žiarli preto lebo je medzi nami 6 ročný vekový rozdiel takže ja som ešte mladá a nedozreta... fakt už neviem ako ďalej chcem zachrániť naše manželstvo ale už ma nebavý počúvať aká som ja kur.. a oveľa prudšie narážky.

michael

je to tak je to choroba povedzme ale že je to psychická. Povedzme si aj to , že psychiatria je málo úspešná. vysvetlím .-Je to jeho dan trápi sa totiž aj on nie len ty.Chyba sa stala vtedy zrejme ked on mal veľa žien tento svoj počin teraz premieta na teba,- podľa neho aj ty sa tak správaš ako sa on správal v minulosti.Dalej si myslím , môže to mať od svojich rodičov ,alebo blízkych príbuzných kde sa podvadzalo, a on si zaunienil vtedy do hlavy, že jemu sa to niky nemôže stať . Toto psychiater musí u neho vypatrať, a zbaviť ho tejto myšlienky ale je to naozaj tažké musi to byť naozaj výborný psychiater (francuzi su dobrí v tomto obore

alma

...mala som harmonicky vztah aj manzelstvo az do mojho nastupu do prace po materskej dovolenke,viem presne o com pises,ale presne kontrolovalo sa aj to co si ktory den obliekam ake pradlo a viac nebudem pisat pretoze to bolo chore,ano je to choroba,ja som to vysvetlovanie zvladala 2r.zaslo to az do takeho extremu,ze som mala pocit,ze sa zcvokatiem ja,on sa liecit nechcel,bol zdravy tvrdil on aj okolie,podala som ziadost o rozvod-rozviedli nas na prvy krat,po asi 10r,priznalo okolie a potom aj on,ze sa musi liecit...co Ti mam povedat,nezmeni sa...

AdamKrt

Ziarlivec si vacsinou neuvedomuje svoje spravanie, alebo ho bagatelizuje. Podozrieva svojho partnera, partnerku, ze mu zahyba, chce jeho pozornost.

Ked bude ona ziarlit tiez, mozno mu dojde, ake to je. Potom bude ona utocit a on ustupovat.

Ibaze by chcela si dat prikovat na krk retaz k domu...

alenka_maxova

AdamKrt, ale co tym vyriesi? Nic...len budu dalsie a dalsie rozbroje. Ziarlivost je choroba a treba ju liecit. Ak manzelovi zalezi na vasom vztahu, nech si najde doktora.