AHOJTE.Neviem,ci by ste mi vedeli poradit,ci s tym mate skusenosti,lebo ja nie.S mojim partnerom sa velmi lubime,vsetko v posteli klape,ale zistila som ze jemu sa paci ked sa mu dotykam anal.otvoru,naznacuje mi aby som tam strkala prsty,nemam nic proti tomu,nemam v sexe zabrany,len ma tak napadlo ci to nieje nejaky sklon k tomu,ze by mohol byt bysexual,alebo nieco take.....a este taka malickost,ma rad ked mu hryziem bradavky.Dakujem za rady
je to normalne?
kukni to moja
No asik bude BI ale pozor vecinou ti takzvany BI nakoniec skoncia aj tak s chlapom.Vravi sa ze ked muzom strkas prst do zadku tak maju lepsi orgazmus ale ja som cisti Heterak a mne sa to do zadku eda vobec ale vobec nepaci
vobec to nemusi znamenat ze je bi, ako pisal adam podomnou, prinasa to rovnake pocity bez ohladu na pohlavie.. to ze to nevyhovuje vsetkym je z skor z psychologickeho dovodu (vycitky, odpor, predsudky atd) ale suvislost s orientaciou to nema ziadnu
dobre.len som sa pytala....na to je forum,nie?Ved ja s tym problem nemam...
Neries, riesis hluposti. Ked sa mu to paci, tak sa mu to paci. No a ? Oblast analu je citliva a vseobecne u zien, ci muzov to vyvolava pekne pocity bez ohladu na ich orientaciu. Hryzanie bradaviek zase - ked sa mu to paci.
Proti gustu ziaden disputat. Co este chces riesit ? Ako som pisal na zaciatku, NERIES TO.
Naco sa zapajas ked nevies nieco normalne napisat.
Neries. Riesis hluposti.