dobrý deň, nedávno som si na jednom dievčati všimla takú do čierna sfarbenú pokožku na ruke (prsty,hánky a ta vonkajšia strana dlane) a dosť dlhé chlpy na prstoch (aj 1cm dlhé), či aj ďalej, to nebolo vidno lebo ruku skrývala ..doteraz to nemala, poznám ju už rok ..je to len na jednej ruke..čo to môže byt?
čierna koža, chlpy na ruke
vlastne ani neviem, či je to čierna koža alebo krátke chlpy, keďže ruku skrýva..len ma to úplne prekvapilo, čo všetko existuje :-/ videla som nadmerné ochlpenie na ľuďoch, ale to je väčšinou také rovnomerné, nie na jednom mieste a dokonca takom nezvyčajnom..len ma zaujímalo, prečo to tak je..
Pod pojem "hormonálna nerovnováha" sa zvykne skryť všetko, čomu lekár nerozumie.
Dievča by malo čo najskôr zmeniť životný štýl, hlavne stravu. Čierna koža znamená pokračujúci proces degenerácie orgánov, ich nefunkčnosť. Podľa lokalizácie sa určuje, o ktorý orgán ide.
no tak ja sa nepýtam za nikoho, ani za seba nie, len ma to proste zaujíma..nevedela som, že hormonálna nerovnováha sa môže prejaviť aj takto, myslela som si, že keď ju niekto má, tak je ochlpenie výraznejšie na celom tele, nie na jednej ruke a dokonca ani nie na celej, len na kúsku..pretože tie ruky skutočne vyzerajú tak, akoby nepatrili tomu istému človeku..a som si istá, že doteraz to ani nemala..tak tomu skutočne nerozumiem..
a este mi napadlo...znama spominala, ze ma na nohe take tmave miesto. Nevie co to je, prosto je to asi 10 cm velke tmave miesto a tiez jej z toho vyrastaju tmavsie chlpky ako naokolo...Ale kedze jej to nebrani v ziti, tak nema potrebu ist s tym ku koznej. Zvykla si :)
to teleso mi skvele sluzi, o to sa bat nemusis :) Ale tak isto sme tu mnohi zvyknuti, ze sa ludia pytaju na seba akoze cez kamaratky a podobne :) Takze moja otazka bola uplne ale uplne normalna, to, ze ty si si z nej nieco ine vzala je cisto tvoj problem, nie moj :) A tamta vec je uplne "prirodzena", dievca ma zrejme probelmy s nerovnovahou hormonov. Alebo to moze kludne mat aj z toho, ze dakym sposobom o jemne chlpky prisla a narastli jej hrubsie...
neviem z akého dôvodu by som sa pýtala na seba cez cudzieho človeka na anonymnom fóre, takže pred hlúpymi otázkami zapoj do písania to teleso čo sa ti nachádza v lebke. v živote som takú vec nevidela ani o tom nepočula, jedna ruka je úplne normálna a druhá taká..ani len na celých rukách nemá nejaké nadmerné ochlpenie len tam a doteraz som to nevidela
moc ta trapia cudzie chlpy, alebo sa pytas na seba? :)