Ahojte chcela by som sa poradit. Mala som mykozu cca pred polrokom a lekarka mi na to dala Lomexin. Teraz mam zasa vsetky priznaky mykozy, ale k lekarke sa dostanem az na buduci tyzden, myslite ze mozem pouzit ten Lomexin co mi ostal? Alebo je to velky risk, kedze je viazany na lekarsky predpis? Vdaka za nazory
Liek na predpis na mykozu
ja som si tiez pri mykoze davala Canesten a mala som pocit, ze to rano cele vytieklo, ale to liecivo stihlo zaposobit, ved to ucinkovalo celu noc, takze je to v poriadku, mne Canesten velmi pomohol, uplne som sa mykozy zbavila, pouzila som aj krem na vonkajsie pouzitie, treba to radsej poriadne hned preliecit
Tak som vcera telefonovala lekarke, je chora, sestricka nevedela ci bude v pondelok ordinovat, alebo ci bude zastupovanie, mam volat v pondelok rano. Zatial mi odporucila Canesten 1, vcera som si dala tu tabletu, ci cipok, ci ako to nazvat ale dnes ked som bola na wc tak som videla tak to zo mna normalne vyslo, roztopena akokeby na krem. To je v poriadku? Mala som ju dnu viac ako 12 hodin, tak dufam ze stihla pomoct predtym ako vytiekla.
Brala som potom aj probiotika aj vaginalne tablety na upravu mikroflory
rado sa stalo
Dakujem za radu. Uz vcera vecer sa mi to nezdalo, tak som si natrela Canesten, dnes rano tak isto, lebo rano som si uz bola ista ze daco je zle a ze pravdepodobne mykoza. Takze dam si urcite aj ten Lomexin a v pondelok idem k lekarke, ona uz snad bude vediet co dalej :)
iba nepomoze, ak je to bakterialneho povodu, tak max. nepomoze
ale ak mas mykozu a do pondelka neurobis nic, tak to do pondelka bude na nevydrzanie, takze si ho nasad dnes a uvidis, ak je to mykoza, do pondelka sa to podstatne zlepsi
A ak by to nahodou bolo daco ine a nie mykoza, moze to ublizit? Alebo iba nepomoze?
kludne ho pouzi