Ahojte Dukanky, prosím vás tie, čo túto diétu držíte? Ako ste na tom s pleťou? Pretože ja ju držím od 5.5. a neskutočne som sa odvtedy vyhádzala, samé bolavé podkožné vyrážky červené..strašnú pleť mám z tých mliečnych výrobkov a kuracieho mäsa? Akurát diéta, ktorú dokážem vydržať a také následky zas má, tak neviem čo robiť..dá sa to nejak zlepšiť? a tiež by som sa chcela spýtať či vám kolísala váha, že raz ste mali menej a na druhý deň aj o dve kg zas naspäť, je to normálne alebo robím niečo zlé? ďakujem za odpovede, papapapa
Dukanova diéta a pleť
Ahoj Nataluska, dietu ti posielam na mail. Čo sa týka tej pleti, mne pomáha C-vitamín, B-komplex, ideálne sú pivovarské kvasnice, len majú to riziko, že sa od nich priberá :)no a E-vitamín. Raz dávno som čítala, ževraj modelky keď majú zlú pleť, tak si kúpia E-vitamín (také guličky s akoby olejovou tekutinou), vytlačia tú tekutinu a to si nanášajú na vyrážky :) No a veľa tekutín treba piť - u mňa zaberajú zelené čaje.
Ahoj renka, prosím, ak môžeš pošli mi ju na natalinecka@azet.sk ďakujem :))
a inak neviete mi poradiť nejaké vitamíny na tú pleť? čím ďalej, tým viac ju mám horšiu, moc by som vám boa vďačná, pretože mne celkom dukanka vyhovuje..dá sa aj v pohode vydržať..len tá pleť :( neviem aké vitamíny na to brať, ďakujem :)
Ahoj Nikolla, tak som ti to preposlala tiež - dúfam, že ti to prešlo :). A ešte aby som nezabudla, začala som sa viac hýbať, nemusíš nejako špeciálne cvičiť, len aby bol väčší výdaj energie ako príjem, ja napr. bicyklujem, každý deň rýchla chôdza aspoň
30 minút a na spevnenie som zasa začala s kalanetikou :)
Ahoj Renka, prosím bola by si taká ochotná a poslala mi to tiež prosím?? :-)) Môj e.mail je cocacolka412@azet.sk
Ahoj Helus, už aj idem zasielať :) Keď si to pozrieš, uvidíš že pri každom jedle je uvedená gramáž, takže mám na kuchynskej linke položenú váhu, kde si presne odvážim množstvá ako sú uvedené - myslím, že to mi hlavne pomohlo zhodiť kilá :)Teraz som si dokonca začala vážiť len polovičné dávky - úplne mi to postačuje.
Ahoj renka999,mohla by som prosim ta poprosit o zaslanie jedalnickou na moj email H.Galikova@centrum.sk
som z vedlajsej temy,a vaha mi stoji,nehybe sa vobec dole,vopred ti pekne dakujem.
Ahoj Nataluska, ja som nasla Havlickovu dietu náhodne na internete, recepty sú úplne nenáročné a páči sa mi, že je tam v rozumnej miere zastúpené všetko. Ak chceš, prepošlem ti ju na mail.
renka kde nájdem ten havličkov program, dáš mi link nejaký? a sú tam náročné recepty na prípravu?
Ahoj, aj ja som držala Dukanovu diétu a tiež som mala strašné problémy s pleťou - celá mastná a samé vyrážky, sestra ktorá ju držala tiež mala rovnaký problém. Váha kolísala, úbytok minimálny, strašne mi chýbala zelenina a z mäsa a mlieka mi už bolo dočista zle. Jednoducho mi nesadla. Prešla som na redukčný program od Havlíčka - zatiaľ za dva týždne 4 kg dole :)
Ahoj,
ja tiež držím dukanovu diétu už 3. týždeň, všeobecne mám problém s pleťou, ale počas diéty sa mi práveže skor zlepšila, nie zhoršila. Možno si typ, ktorému sposobujú mliečne výrobky akné, ktovie...Z kuracieho masa to určite nebude.
Kolísanie váhy je normálne, avšak mne kolísa najviac o pol kila, hlavné je sa vážiť vždy ráno nalačno po potrebe.