Dobrý deň. Mám 18rokov a pred necelým týždňom som mala prvý sex. Použili sme gumu, potom sme dali kolo bez gumy. do 27 hodín som užila tabletku Escapelle. Odvtedy mám bolesť pri močení ale iba keď dočurávam. Môže to mať niečo s užitím tabletky alebo čím to vlastne bude? Nejaké rady? ďakujem za odpovede
Pálenie pri močení po prvom sexe
Ešte som nebola, pálenie prestalo. Cez deň, keď mám príjem tekutín, cikám normálne, len ráno pre prebudení cítim obrovskú bolesť.
supeeeeeeeer, aspon vies do buducnosti ako sa mas chovat. A bola si uz u doktora?
Milé slečny, aby som to upresnila, potom sa niečo popilo a nejako sa na gumu zabudlo.. to je tak opitá hlava= nič dobré ..
dobra vila, ked budes tolko raz za nieco zvozena, das si pozor na pusu :D Ale nie, to prehanam, neprisposobujem sa ludom na fore, no co som :)
tiez odpadavam z uvazovania niektorych ludi...a budem veliceee rada, ak sa poucia aspon trochu...cize pre zakladatelku temy - nechraneny sex uz nikdy nepraktizuj...len si "ublizis"
Ja skutocne nechapem, ci si tu ti ludia robia srandu a vyzivaju sa tu takymto sposobom, alebo ci su fakt niektori takto zadubeni, ze sa im taketo stane... Moralizujes, nemoralizujes, cudujem sa, ze si vies sediet na ustach :D. Ja som to precitala a hned som si povedala, ake truby.
preboha :D nie my, ale mi....gramatiku ovladam, ale uslo miyiyiy :D
dobra vila, chcela som poznamenat to iste, ale vycitali my, ze tu moralizujem, tak som si svoje uvahy o tom, preco sli najprv s gumou a potom bez nechala pre seba :D :D
Od tabletky to mat nemozes.
Ty vole, to je logika...nasadite gumu a potom kolo bez gumy...ja uz fakt nemozem z takychto prispevkov :DDD
nikdy som neuzila tamtu tabletku, tak neviem ako po nej telo reaguje. Ale to co opisujes, vyzera na zapal mocoveho mechura. Co je po sexe dost casty jav...Mozu za to kadejake potvorky, ktore sa tam dostanu. Najlepsie bude, ked sa po sexe vzdy poriadne vycikas, no teraz chod k lekarovi, aby ti nasadil liecbu. Jedna znama si myslela, ze pitim brusnicoveho dzusu si vylieci zapal mechura a skoncila v nemocnici...