Boliestivy rozchod

Príspevok v téme: Boliestivy rozchod
Zlomeny Sip

dobry den ,

Bohuzial som to ja a prave ja musim tuto situaciu riesit takto verejne pretoze chcel by som pocut vase nazory riesenia aj ked neocakavam milion rad
ale potesi kazda jedna ... k veci ... Mam 21 rokov mozno si myslite ze mam zivot pred sebou ze ma to nema co trapit a pod.Prosim chcem radu ako mam zit z mojej situacie a ako ste vy prezili to ze ste boli opusteny niekym ..
Pred troma dnami ma nechala priatelka po 5tich rokoch a ja som z toho zdevastovany 3 dni nejem , zaludok mi zasytil strach a v hlave mam neskutocne more otazok a moznych rieseni ako to zachranit. Viem ze sa to dat zachranit uz nebude. Od rozchodu sa ku mne sprava arogantne a hovori veci na rovinu typu (nemame spolu nic, zvykaj si) zatial byvame spolu ale stahuje sa odo mna prec ja som to prijal a dal som jej mozny cas na prestahovanie( do 2 tyzdnov sa stahuje)

mam vycitky z ktorymi sa nedokazem sam dusit.Potrebujem radu ako to bude dalej, ako sa mam postavit na nohy, ako zacat zit pretoze musim zacat chapat ze sa ku mne uz nevrati pretoze nechce sa pri mne trapit.Bolo to pre nu detske aj ked mi povedala ze ma neprestala lubit len nechce sa trapit a ze nelutuje co so mnou zazila a ze to ani lutovat nikdy nebude. Obaja sme sa nicili posledne mesiace a neuvedomovali si ze sa rutime do pekla.Stereotyp ja som pracoval vzdy inak aj ona a volno nam spolu nikdy nevyslo.Poslednu dobu sme spolu uz ani netravili cas a ked sme sa videli nalada u oboch hned opadla.Sex sa zmenil v jeden HORROR samozrejme nechut po takych prazdnych mesiacoch vo vztahu .No prisli dni zlomu.Pred rozchodom sme mali naplanovanu veceru a pred vecerou som jej vsetko vysvetlil a ospravedlnil sa jej za nevazenie za chyby a za to ze som ju bral ako samozrejmost.Ona priznala ze to nebolo len z mojej strany ze aj ona bola na mna zla a ze sa bude viac snazit a urobime nieco zo sexom pretoze tak sa zit neda. Proste som citil v sebe ze to chcem zmenit a dokazat jej ze ju milujem stale a ze som oporou.Ona to prijala a dala tomu sancu no netrvalo 2 dni a bol koniec. Po rozchode povedala ze iba z lutosti tomu dala sancu ale pritom vedela sama ze uz so mnou byt nechce.Preto ma rozchod neskutocne zarazil a necakal som taky razny krok preto som to zobral tazko a trapim sa na smrt. Cakam co najskorsie odpovede vopred dakujem

Diva

rozchod som zazila asi pred pol rokom a hoci sme spolu neboli tolko rokov a ukoncila som to ja bolo to velmi tazke a spomienky ked sa na nejaky sviatok alebo nieco podobne ozve sa stale vracaju... no viem, zeby to nemalo dalej cenu a nema zmysel ani rozmyslat co by bolo keby... ostava len nadych a vydych a to vzdy ked ta prepadne uzkost...
jojojo ma pravdu, najhorsi je prvy mesiac, no rehabilitacia trva podstatne dlhsie, myslim si, ze uplne sa clove z toho dostane, az ked pride dalsi vztah... poprecituj si na nete nejake clanky o rozchode, o jeho fazach, smutku, hneve, ulave, reakcie ludi co to zazili, trochu to pomoze. Treba si uvedomit preco sa to stalo, ze ste naozaj asi neboli kompatibilni prezit spolu cely zivot a co ste si mali dat ste si dali. Chod von, zasportuj si, popis si na chate s niekym o tom, vykecaj sa, ulav si... skus sa sustredit na veci, ktore si doteraz nevnimal, najst pokoj v dusi...
smutok, samota su zle, mozu trvat aj roky, treba sa preto naucit zit sam zo sebou a mat sa rad, co neznamena uzavierat sa do ulity... len verit ze este niekto pride, s kym to bude este lepsie, silnejsie... drz sa a vela sil...

m,mlk

Čím skôr človek pochopí, že na tento svet sa rodí sám, žije sám a zomrie sám, tým lepšie preňho.
Môžeme mať priateľov, rodinu, partnerov.. Ale nimi len chceme vytvoriť ilúziu, že nie sme sami. Keď to pochopíme, získame nad vzťahmi potrebný nadhľad. A rozchod bude proste potom len rozchod.
Ideš ďalej, jedna kapitolka tvojho života sa skončila. Počkáš, čo prinesie život ďalej. Všetky kapitoly života sú tu na to, aby sme sa z nich poučili a boli po nich o niečo múdrejší a skúsenejší. Keď to vezmeš z tohto uhla pohľadu, nebude ten rozchod tragédia, len jedna ukončená etapa.

Diva

rozchod som zazila asi pred pol rokom a hoci sme spolu neboli tolko rokov a ukoncila som to ja bolo to velmi tazke a spomienky ked sa na nejaky sviatok alebo nieco podobne ozve sa stale vracaju... no viem, zeby to nemalo dalej cenu a nema zmysel ani rozmyslat co by bolo keby... ostava len nadych a vydych a to vzdy ked ta prepadne uzkost...
jojojo ma pravdu, najhorsi je prvy mesiac, no rehabilitacia trva podstatne dlhsie, myslim si, ze uplne sa clove z toho dostane, az ked pride dalsi vztah... poprecituj si na nete nejake clanky o rozchode, o jeho fazach, smutku, hneve, ulave, reakcie ludi co to zazili, trochu to pomoze. Treba si uvedomit preco sa to stalo, ze ste naozaj asi neboli kompatibilni prezit spolu cely zivot a co ste si mali dat ste si dali. Chod von, zasportuj si, popis si na chate s niekym o tom, vykecaj sa, ulav si... skus sa sustredit na veci, ktore si doteraz nevnimal, najst pokoj v dusi...
smutok, samota su zle, mozu trvat aj roky, treba sa preto naucit zit sam zo sebou a mat sa rad, co neznamena uzavierat sa do ulity... len verit ze este niekto pride, s kym to bude este lepsie, silnejsie... drz sa a vela sil...

jojojo

je to cerstve, emotivne, caka ta blby mesiac, potom uz to bude lepsie, hlavne sa jej nevtieraj, ked chce rozchod nech ho ma, tym ze sa budes trapit a davat jej najavo ze si na dne, jej len dvihnes ego, viem ze je tazke zvyknut si ze z milovanej osoby je zrazu protipol, ale tak to je, daj tomu cas a budes ok, si mlady tak nebud zlomeny sip !