Boliestivy rozchod

Príspevok v téme: Boliestivy rozchod
Zlomeny Sip

dobry den ,

Bohuzial som to ja a prave ja musim tuto situaciu riesit takto verejne pretoze chcel by som pocut vase nazory riesenia aj ked neocakavam milion rad
ale potesi kazda jedna ... k veci ... Mam 21 rokov mozno si myslite ze mam zivot pred sebou ze ma to nema co trapit a pod.Prosim chcem radu ako mam zit z mojej situacie a ako ste vy prezili to ze ste boli opusteny niekym ..
Pred troma dnami ma nechala priatelka po 5tich rokoch a ja som z toho zdevastovany 3 dni nejem , zaludok mi zasytil strach a v hlave mam neskutocne more otazok a moznych rieseni ako to zachranit. Viem ze sa to dat zachranit uz nebude. Od rozchodu sa ku mne sprava arogantne a hovori veci na rovinu typu (nemame spolu nic, zvykaj si) zatial byvame spolu ale stahuje sa odo mna prec ja som to prijal a dal som jej mozny cas na prestahovanie( do 2 tyzdnov sa stahuje)

mam vycitky z ktorymi sa nedokazem sam dusit.Potrebujem radu ako to bude dalej, ako sa mam postavit na nohy, ako zacat zit pretoze musim zacat chapat ze sa ku mne uz nevrati pretoze nechce sa pri mne trapit.Bolo to pre nu detske aj ked mi povedala ze ma neprestala lubit len nechce sa trapit a ze nelutuje co so mnou zazila a ze to ani lutovat nikdy nebude. Obaja sme sa nicili posledne mesiace a neuvedomovali si ze sa rutime do pekla.Stereotyp ja som pracoval vzdy inak aj ona a volno nam spolu nikdy nevyslo.Poslednu dobu sme spolu uz ani netravili cas a ked sme sa videli nalada u oboch hned opadla.Sex sa zmenil v jeden HORROR samozrejme nechut po takych prazdnych mesiacoch vo vztahu .No prisli dni zlomu.Pred rozchodom sme mali naplanovanu veceru a pred vecerou som jej vsetko vysvetlil a ospravedlnil sa jej za nevazenie za chyby a za to ze som ju bral ako samozrejmost.Ona priznala ze to nebolo len z mojej strany ze aj ona bola na mna zla a ze sa bude viac snazit a urobime nieco zo sexom pretoze tak sa zit neda. Proste som citil v sebe ze to chcem zmenit a dokazat jej ze ju milujem stale a ze som oporou.Ona to prijala a dala tomu sancu no netrvalo 2 dni a bol koniec. Po rozchode povedala ze iba z lutosti tomu dala sancu ale pritom vedela sama ze uz so mnou byt nechce.Preto ma rozchod neskutocne zarazil a necakal som taky razny krok preto som to zobral tazko a trapim sa na smrt. Cakam co najskorsie odpovede vopred dakujem

Zlomeny Sip

hej napisal som jej na FB spravu pretoze som jej to nechcel povedat do oci neviem jak by reagovala aby v den odchodu sa nevyparili jak ja nebudem doma ale aby to urobila pri mne aby som ju objal a poprial je do zivota stastie. To je posledne moje zelanie. Je to podla vas normalne co chcem od nej este?

alenka_maxova

zlomeny sip, je to kratko, takze nemozes ani od seba ocakavat, zeby si to okamzite zacal brat tak, ako som ti napriklad poradila. To chce cas...mozno vela casu. Ale skus si stale opakovat, ze si aj napriek vsetkemu stastny a ze to iste prajes aj jej. Uvidis, co to bude s tebou robit :)

Zlomeny Sip

Dakujem pekne zienky. Chce to cas viem. Bojim sa toho ze si to vlastne ani este po 3ch dnoch neuvedomujem co to sposobi z mojim zivotom a ze este len pride najvacsia bolest ale sam seba sa pytam ci sa da trapit este viac

alenka_maxova

viem si predstavit, ze po 5 rokoch zazit rozchod je strasne. Ale ver tomu, ze cim budes starsi, tym to bude este viac bolestivejsie. Zrejme si si velmi na nu zvykol a momentalne si nevies predstavit svoj zivot bez nej. Vasi si super rozumeli, planovali ste buducnost spolu. Vies, len ked sa zacnu dvaja odsudzovat jeden druhemu, casto vyprcha vsetko co tam bolo a chcu ist dalej. Asi to bude vas pripad.
Mas to vsetko tak velmi cerstve, ze rady typu - stretnes druhu, asi v tejto chvili vobec neprijimes. Prosto to nechaj preboliet. Ak sa ona vyjadrila tak, ako sa vyjadrila, akceptuj jej rozhodnutie a zmier sa s tym. Zrejme ta uz nelubila a bola by hlupost z jej strany to dalej udrziavat. Bud rad za to, co si zazil s nou, podakuj jej za to a zacni inak mysliet. Nepojde to hned, ale pokus sa o to :) Mysli na to, ako ta kdesi caka niekto, kto ti da vsetko, po com tuzis, kto bude pri tebe stat za kazdych okolnosti :) Drzim palce

dana660xz

:((( to ma mrzi. naozaj, vies teraz ako to pises ja vidim ako som sa ja vtedy spravala tiez. ako uplny suveren a vtedy som si neuvedomovala ako ublizujem byvalemu. :(
jejda a v ziadnom pripade nepi doma a este k tomu sam. Musis si po praci urobit nejaky program, aj ked sa ti nechce chod na ten tenis, s kamosmi niekam, len prosim ta nesed doma na zadku sam. Tym si viac ublizujes, nic tomu nepomozes. Dohodni sa s kamosmi, donut sa aj ked nasilu, prides na ine myslienky, aj ked len na hodinku.Uvidis ze ked sa odstahuje a nebude ti ju doma uz nic pripominat, bude to sice boliet, ale postupne to pojde. naozaj nebud sam a nesed doma na zadku, lebo si nepomozes.

Zlomeny Sip

Konicky mam , hravam tenis a cvicim v posilke. Ale po tom co sa mi stalo nemam chut na nic uplne som prazdny a ked pride z roboty ona domov srdce sa mi rozbusi a zacnem sa triast z jej sebaistoty. snazim sa na nu nepozerat ale neda mi to si ju nepovsimnut. Proste tomu nemozem uverit ze osoba ktora ma nadovsetko milovala a oddala sa mi celym telom ma nepozna a venuje sa inym ludom a nie mne. Keby aspon pockala dokym nebude spolu byvat nech niesom toho divakom ako chodi neskoro domov ale je suverenne pysna nato co robi. Ja osobne po takej skusenosti konecne viem co je zivot a jake tazkosti mozu vstupit do neho. Proste bola moja zivotna podpora a teraz som odkazany sam na sebe. Je to hrozny pocit. Vcera som si dal flasu vina ale uplne som sa utrapil v obyvacke jak kreten nepomohlo mi to nemam chut pit alkohol iba si to zhorsit lebo viem coho som schopny ked vypijem a bojimsa zeby mi nepreplo v hlave po takej situacii a nieco som si neurobil. Ludia preco sa musi clovek popalit a az potom najst osobu pri ktorej bude opatrny, preco som ju nemohol stretnut v buducnosti? uzasne vychadzanie z jej rodicmi nasi vzajomne na kavicky a navstevy proste srandicky kedyh svadba aj ked sme boli mlady vsetko bolo dokonale rozbehnute a je koniec.

Zlomeny Sip

Konicky mam , hravam tenis a cvicim v posilke. Ale po tom co sa mi stalo nemam chut na nic uplne som prazdny a ked pride z roboty ona domov srdce sa mi rozbusi a zacnem sa triast z jej sebaistoty. snazim sa na nu nepozerat ale neda mi to si ju nepovsimnut. Proste tomu nemozem uverit ze osoba ktora ma nadovsetko milovala a oddala sa mi celym telom ma nepozna a venuje sa inym ludom a nie mne. Keby aspon pockala dokym nebude spolu byvat nech niesom toho divakom ako chodi neskoro domov ale je suverenne pysna nato co robi. Ja osobne po takej skusenosti konecne viem co je zivot a jake tazkosti mozu vstupit do neho. Proste bola moja zivotna podpora a teraz som odkazany sam na sebe. Je to hrozny pocit. Vcera som si dal flasu vina ale uplne som sa utrapil v obyvacke jak kreten nepomohlo mi to nemam chut pit alkohol iba si to zhorsit lebo viem coho som schopny ked vypijem a bojimsa zeby mi nepreplo v hlave po takej situacii a nieco som si neurobil. Ludia preco sa musi clovek popalit a az potom najst osobu pri ktorej bude opatrny, preco som ju nemohol stretnut v buducnosti? uzasne vychadzanie z jej rodicmi nasi vzajomne na kavicky a navstevy proste srandicky kedyh svadba aj ked sme boli mlady vsetko bolo dokonale rozbehnute a je koniec.

Zlomeny Sip

dana660xz

zlomeny sip, nebud zlomeny sip :) ja ked som sa rozisla tiez po 5 rokoch so svojim priatelom, asi v takom veku ako vy dvaja, byvaly sa spraval tiez velmi zlomene. bola z neho troska, a tym ze stale dotieral sa mi len viac zhnusil. Jasne ze mi ho bolo luto,ale zivot musi ist dalej. uvedom si ze ineho cloveka nemozes nutit, aby ta lubil. od nasho rozchodu ubehli 4 roky, on je zenaty, ma syna, takze zivot ide naozaj dalej.
co tebe ale pomoze si myslim je, ze si zajdes na pivo napriklad, zacnes sa venovat samemu sebe, konicky a tak. neboj mesiac je akurat na smutok. a ked s nou byvas este, tak jej nedavaj najavo, ze ta polozila na kolena, urobi jej to len dobre a budes klesat v jej ociach nizsie a nizsie. drzim palec, nech sa z toho cim skor dostanes!