Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nahnevana

Príspevok v téme: Nahnevana
hulala

moj problem je v tom, ze vyzeram ako keby som sa stale mracila. vyzeram stale nahnevane, bez ohladu na to aku mam naladu. mam s tym problemy uz od malicka. v skole sa mi posmievali a napodobnovali ma, ze som stale ofucana. kamosi vzdy spravia taky ten ksicht ze usmej sa, a dnes mi dokonca sef vynadal ze sa mam usmiat lebo ze vyzeram furt iba nastvata. tak som uz vybuchla a povedala som mu ze je to moj ksicht, bohuzial tak vyzeram a basta! potom nastvane odisiel a ja mam teraz z toho dost blbe pocity ci ma dokonca nevyhodi. ja neviem co uz mam robit? to sa mam nasilu vyskierat? nemozem za to ako vyzeram.. niekto vyzera ako keby sa priblblo usmieval cely zivot, ja zase vyzeram nahnevane, hoci nie som skoro nikdy. na prvy pohlad prave kvoli tomu nie som sympaticka, kazdy povie ze som pekna ale v zivote by sa so mnou nebavil keby ma nepoznal, ked vidi ten moj vrazedny vyraz :(

hulala

dakujem za rady a reakcie :)) skusim to s tym usmevom pri pozdrave. hadam sa po case dostavi prirodzene vyzerajuci usmiaty ksicht, aj ked som sa uz o to par krat pokusala, proste sa usmievat. ale hend ako sa na to prestanem sustredit a sustredim sa na nieco ine, tvar sa mi vrati do prirodzeneho vyzoru.. fotky tu nemam, a tie ktore mam tak tam sa snazim usmievat, lebo je to predsa fotka :D

zatial ma sef nevyhodil, ale ked som prisla tak ani neodzdravil.. stale cakam na nejaku jeho reakciu

chladomor

Aj ja som mal dlho tento problém (zvráskavené čelo to dokladá :-)
Ale potom som si (asi pred rokom) povedal, že keď budem niekoho zdraviť, tak sa budem snažiť pousmiať (že sa akože veľmi teším, že som ho stretol, ty by si si to mohla napríklad vsugerovať).
Po pár týždňoch to začalo byť prirodzené a úsmev sa začal dostavovať aj len tak.
Tak si skús vytvoriť usmievací reflex pri zdravení, určite to pomôže.

lost

ale ale, kolko trollov na jednom mieste :D

btw, slovenky na tom nie su tak ale ako som si myslel, su rozhodne zamracenejsie zeny v inych narodoch :)

a neda sa inak namalovat sa aby to vyzeralo dizajnovo trochu inak? :)

arman

A najlepsie cely album, aj zboku, zosikma, viacej uhlov a roznych osvetleni. :-) A mozno aj video by bodlo, ako to vyzera v pohybe. Najlepsie, trojrozmerne.
Alebo pocuj... rovno dajme stretko, a ja potom ostatnym poviem, ako si natom. ;-)

hulala

som v praci tak fotku prave nemam. a ano, mracim sa lebo mam take zamracene obocie, a tiez mam pery tak trochu do dola tak vyzeram ofuknuto.. ja mam vascinou stale dobru naladu ale cely den sa usmievat prirodzene proste neviem.. :) a na plastiku peniaze nemam. ani si neviem predstavit co by mi akoze vyrobili. usmev?

vlaciky

heh no daj fotku. lebo uz vidim, ze ty sa budes iba mracit, ale aspon nam to vykuzli usmev na tvari :D

hlavne sa tym moc nezaoberaj, ale sa nejak snaz byt prirodzene dobre naladena. ved dobra nalada neprameni len z vyrazu tvare, ale aj z postoja, chode, vzbud dobru naladu, si poloticho posmevuj nejaku veselu pesnicku bars co odviazane..
a s tou fotkou som to myslel vazne!:D