prazdne semeniky po 3 dnoch?!

Príspevok v téme: prazdne semeniky po 3 dnoch?!
Betmanka

Ani neviem ako zacat tento problem.. tyka sa mojho snubenca. Vsimla som si, ze ked sme doma cez vikend a nemame sex 2/3 dni, ma plne semenniky, no ked to vyjde na cas pocas tyzdna a hlavne ked maju poradu, ktora nikdy nekonci v rovnakom case, tak ma velmi malo... :(
Za aky cas sa vlastne naplni miesok do plna? Resp.ked ho ma skoro prazdneho, kedy mohol mat sex predtym? Nechcem robit unahlene zavery, ale klamat sa predsa nenecham... On vraj nevie preco to je tak, ze ja sa mam opytat odbornika. Tak sa teda pytam:)

sammy

uzivatel "slota".. paneboze vrat sa radsej do osobitnej skoly. je uplne evidentne ze trpis minimalne miernou formou retardacie a som si 100% isty ze to mas aj v papieroch, ale to je tiez dovod, preco by si tu aspon nemal vypisovat tie tvoje mudrosti. ak uz ti teda niekto spristupnil internet, skus radsej len citat a nie prispievat

Slota

Neviem ze ked skusas chytat gulky zdaju sa ty plne a niekedy prazne ja mislim ze je to teplotou zima scvrknu sa a zdaju sa plne teplo velmi teplo tak sa viacej svesia zdaju sa praznne.Ale su aj take plnsie ked ma riadnu zasobu ale tak 7-10 dny a ked ma ja neviem 3x sex za sebou tak su take praznnejsie

AdamKrt

Betmanka
Dnes 14:07

Cez den mu nechaj niekde eroticky listocek, alebo maly vzrusujuci telefonatik cez den, alebo pikantna SMSka cez poradu. Uvidis, ako mu stupne semeno do hlavy a dojde nadrzany ako cap :-D

Betmanka

AdamKrt: ďakujem, tie porady sú naozaj,boli sme kolegovia,takže viem.. Bude to hádam tá druhá možnosť.. Asi to bude fakt tým stresom. Potešila ma tvoja odpoveď.

AdamKrt

Je viac moznosti...

a/ moze si ulavovat rucne a tak ma menej semena,
b/ je zavaleny pracou a tak je jasne, ze ma mensiu tvorbu, ako cez vikend, ked ho rozpalujes.
c/ moze zahybat a porada je kamuflaz. Tak si tie porady over.

behind

Semenníky su párový orgán, kde sa tvoria spermie.Nemožu byť ani plne ani prazdne, spermie sa hromadia v semennych mechurikoch , ktoré sú dole v brušnej dutine.Pri výrone sa miešaju s tekutinou z prostaty. Toto sa nazýva semeno, alebo ejakulat.Podla množstva ejakulatu sa da predpokladať, či mal muž sex s výronom za niekolko dní pozadu.Podla mieska sa to zistiť nedá.