je to vazne take zle?

Príspevok v téme: je to vazne take zle?
wrr.r

Dobry vecer,moj problem je to,ze moj priatel na mna v poslednej dobe nema cas to by ani nebol problem,ale neozve sa aj ked vie, ze ho cakam.V poslednej dobe mam tazke obdobie som dost placliva kvoli zlemu zdravotnemu stavu mojho blizkeho.Je mu to asi dost jedno aj ked tvrdi ine.Dnes sa na mna nahneval ked ma zamrzelo.,ze nebude so mnou na moj sviatok.A vyjadril sa,ze ked budem nanho nasrata tak sa so mnou rozide.Uprimne neviem ci je to zle obdobie trva to len par dni a moze to byt aj mojim zlym citovym rozpolozenim.Aky je vas nazor?Mam ostat pokojna a vydrzat to alebo to vzdat?Dakujem.

natalka2

ani ja nie som s priatelom kazdy den spolu..ved kazdy mame svoje konicky, priatelov,ktorych nechceme zanedbavat,robotu,skolu,skusky atd..nie je dobre byt na sebe stale nalepeni podla mna, i ked mam vela kamosiek, ktore su s priatelmi furt spolu,ale po dlhsom case si zacali liezt na nervy..

wrr.r

nema na mna cas kvoli kamaratom a sportu s nimi.On bol zo zaciatku takyto a potom sme boli len dvaja stale spolu(mozno to je chyba).Nemyslim si,ze som prilis dobra.Na moj sviatok ide prec kvoli prihlaske na skolu,ktoru ma v inom meste.Povedal,ze bud pojde vecer na moje narodeniny alebo rano.Neviem uz co si mam mysliet.Nebyvame spolu,ale sme spolu kazdy den.Len posledne dni uz moc nie.Ked sa ho spytam nato zacne mi vycitat,ze ci uz ani s kamaratmi nemoze ist von.

nathalia09

bývate spolu?ako dlho je taky?bol stále taky-ved ty ho musiš poznat najlepšie,ak sa menil,može to byt inou ženou:(

nathalia09

no pripadá mi to čudné,a pravdu poviem nepáči sa mi jeho správanie.ved ak ste spolu,a lubite sa,mal by stale vyhladavat tvoju pritomnost,a zvlášt ked máš sviatok-ako dlho ste spolu?

celestinka

tym "vzdat to" myslis rozist sa s nim? ak ho nemilujes na 1000% a dopustila by si rozchod, tak sa s nim rozid co najskor. mozno ze si zacina k tebe viac dovolovat lebo si k nemu dobra a nevazi si to. alebo uz nie je tak velmi zamilovany ako na zaciatku a nema potrebu byt s tebou stale ako mozno ty s nim..