Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečítaj a pomôž

Príspevok v téme: Prečítaj a pomôž
Honey

Možno to poznáš ...

Máš úžasného človeka vedľa seba, výborne si rozumite, dopĺňate sa, sem tam hádka - ako v bežnom normálnom vzťahu..ALE!.. Máš nejaký fakt divný blok a jednoducho ho neoslovuješ miláčik, láska, zlatko ap. Hoci ho miluješ, počkáš, kým to ako prvé povie on a až potom ty..

A teraz babo raď!

Honey

Anaya -->

U nás doma je to rovnaké, niesme zvyknutí na takéto milé slovíčka.. asi je to v tom.
Nie, vôbec mi to nevyčíta, naopak vie, že s tým mám problém a nevyhadzuje mi to na oči. Ale ja by som mu to všetko tak rada opätovala..veď vieš :).

Anaya

HONEY --- Ja nerobím rozdiel medzi "ľúbim ťa" a "milujem ťa", pre mňa to má tú istú hodnotu. Ale kým to som mňa vyliezlo, tak to trvalo. Videla som na ňom, že on na to čaká, odkedy to povedal 1x on, ale ja, aj keď som to cítila, vedela, jednoducho nemohla som ...aj som chcela, ale ja neviem...ako hovoríš - blok a nič....Aj sa na seba za to hnevám často...ale myslím, že to bude aj (teda u mňa isto) tým, že u nás doma sa také slová nepoužívajú a nepoužívali.
Vyčíta ti to tvoj priateľ?

Honey

Anaya -->

Fuh, fajn zistenie ža takýto blok nemám sama.. :)
Ale ináč je to hrozné podľa mna.. čo z toho že v hlave kopec pekných slovíčok, ktoré mám až na krajíčku jazyka a vypluvnúť sa proste nedajú..
Ináč prvé "Ľúbim ťa"... hovor mi o tom :) Navyše ja robím obrovský rozdiel medzi slovíčkami mať rád, ľúbiť a milovať a pokial som povedala prvé ľúbim ťa.. Dalo mi to obrovskú námahu, nehovoriac o slovách "Milujem ťa"..

Anaya

HONEY --- Ja ťa úplne chápem! Ja som taká istá. Niekedy mi ide srdce "roztrhnúť" od citov, ale cez ústa mi to jednoducho neprejde :-(. A môj drahý mi ináč ako "miláčik" alebo "láska" ani nepovie. A ja nemôžem. Aj na prvé "ľúbim ťa" odo mňa musel dlho čakať a pritom som to na ňom videla, že by to strašne chcel počuť, hoci to vedel, že to tak je.
Tiež neviem, ako to so sebou riešiť, ale myslím, že pri tomto priateľovi sa pomaličky učím, tak snáď....

Honey

3 ročný vťah mi príde ako taká dlhšia doba :) ..

Potreba by aj bola ale dostať to von už je horšie... a čo je ešte horšie, ani vzťah pred tým nebol o inom a bol to ročný vzťah..

Až lutujem toho môjho, že on všeliako pekne mi povie a ja jak taká ľadová kráľovná.

zizizi

nie si dlho vo vztahu - dlho myslim taky rok :-)
a k tomu, nie kazdy citi potrebu takto oslovovat svojho partnera :)
ak si dlho vo vztahu, tak si velmi vyrovnana a taketo malichernosti by ta nemali stvat :)