Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Málo vlhká

luke_asterix

Ahojte, hovori Vam nieco Ying Da Wang?? Cinske tablety, ktore zacinaju byt velmi popularne.

ÚČINOK MUŽI:
Tvrdá erekcia ktorá nastúpi do 20 minút, väčší a hrubší penis, predlžuje dobu pohlavného styku ( až do 75minút), žiadna bolesť hlavy ako u konkurenčných výrobkov, zvyšuje chuť na sex.

ÚČINOK ŽENY:
Používa sa na zvýšenie sekrécie vagíny, zvyšuje chuť na sex. Po použití tohto produktu sa začne vagína sťahovať, žena tak môže dosiahnuť rýchlejšie orgazmus. Tento produkt je veľmi užitočný pre ženy so suchou vagínou.

INDIKÁCIA:
Používa sa na liečbu erektilnej dysfunkcie, predčasná ejakulácia, nízka potencia, nedostatok chuti do sexu. Taktiež sa používa na predĺženie penisu.

Ak to niekoho zaujme tak ja ich mam priamo z ciny, objednavam vzdy viacero baleni kvoli lacnejsiemu postovnemu. Tak ak bude mat niekto zaujem piste na mail -adresa odstránená- :) Balenie za 25 euro (je ich tam 6) alebo mozem na skusku poslat aj po kusoch, vtedy 5 euro za tabletku.

P.S.: cucuka, jednu tabletu jemu, jednu sebe a mate po probleme :) on vydrzi viac, ty budes viac vlhka, silnejsie vzrusena. Urobis sa skor a uvidis, ze na YING DA WANG nedas dopustit

akinom007

Ano,moze to byt aj Hak. Mne sa to stavalo pri kazdej Hak vzdy ked som zmenila Hak pomohlo to len docasne. A autorka moze to byt aj zapalom. U mmna posl.2 roky sa akakolvek mykoza alebo zapal prehavuje prace tym ze nie som vlhka

MikiBOB

Vysad antiku uplne. Je to svinstvo a to poriadne velke. Mozno nato o par rokov doplatis a budes si potom tlct hlavu o stenu aka si bola blba ze si jedla take sracky. Su aj ine formy ochrany a tiez ucinne ;)

M 25

áno, skús vymeniť ... toto je vlastne jeden s vedlajších účinkov..vyskúšaj inú, ktorá ti sadne ..
alebo ti gynekolog poradí niečo iné, on sa v tom vyzná :)
a ked nie, tak ten lubrikant..

jopop

ano keď pred tym si bola vlchka a teraz niesi je to na 90% antikou ... a je to dosť časté aj ... choď za gyn. a ten/tá ti pomože :)