Trpím na Epilepsiu spojenú s maniodepresiou ( Lamotrigin a Piracetam ) a Ulceroznu Kolitídu ( Mesalazin - podľa potreby ) ktorá môže byť zodpovedná za nedostačujúcu absorbpciu potrebných látok - to sú tie doteraz zistené.
Ďalej postraumatický stres a obsedantno kompulzívne stavy.
A obezita - nekontrolované prejedanie spojené zo striedavými dietami cca. 4000 Kj za deň každé dva al. každý rok. Naposledy som bol nútený schudnúť 40 kg.
U epilepsie vraj pomáhajú omega 3 ale omega 6 škodia, pomáha taurín, B6, melatonín, zinok, medi je práve nadbytok a škodí, mangán, problémom je vraj aj niečo s dopamínom.
U ulceroznej kolitídy vraj chýba lecitín a pravdepodobne železo a meď ktorých nedostatok spôsobuje chudokrvnosť ...
U epilepsie vraj pomáha dosť zvláštna tuková dieta, ja používam bielkovinovú ( mlieko )
ranná šálka zeleneho čaju
Rybý tuk - bral som 1 x najnovšie 3 x
Alicín - 1 x
ženšeň - 1 x
Q10 - najprv 30 teraz 100 mg - 1x
schizandra - pomáha u O.K.S. - 1x
DMAE - vysoko učinný pri O.K.S.
zhoršované piracetamom
Chlorela a spirulina - 2x
Psýlium
Goji kustovnica - cca. 7 g
Prostamol Uno - podľa potreby
Multivitaminy som už konečne vyhodil :)
Novšie :
Lecitín - 1 až 2 x
Múmio - občas
CDP cholín - citicolin + Inozitol - striedavo
L-theanin - striedavo
Yuca - 2 x
Jablčný ocot - 1 x
Pivovarnické droždie - užívam od včera a doslova ma nabili energiou !!!
Tieto plánujem :
Melatonín
Gotu kola - nahradil by som ňou ženšeň
P5P
Ubiquinol 50 mg
Huperzine A - namiesto piracetamu
Vincopetin - namiesto piracetamu
Chelatovaný zinok
Chelatovaný mangán
Taurát horečnatý
Zvažujem - Multiminerals Chelated - zastúpené sú v ňom vápnik, draslík, horčík, železo, meď, zinok, jód a jódové proteíny.
JOALIS ANTIMETAL - detox ťažkých kovov
U týchto som ešte nenabral odvahu :
5HTP - zakúpený - sypaný
Picamilon - zakúpený - sypaný
Sulbutiamin - zakúpený sypaný
L dopa - zakúpená - nebudem užívať
st. Johns Wort - zakúpený - nebudem užívať