ahojte baby, beriem antikoncepciu Belara prvých 21 dní, momentálne som v 7 dňovej prestávke - druhý deň, začalo mi špinenie, takže príde aj "červená", no ale antikoncepciu som si nasadila hlavne kvoli tomu aby som toto špinenie nemala a stále tu je - ja neviem, či to tak má byt na začiatku alebo ako ??? pomože mi belara s mojim problémom?? či to bol od lekára len nejaký "ťah" na mna ?? baby poraďte, mám bežat za lekárom, nech so špinením niečo robí, alebo počkat na dobratie prvých 3 balení, a potom riešit, vdaka ... rada by som mala mimi, ale to špinenie sa mi nejako nezdá a do budúcnosti mám obavy, či to nebude prekážat s otehotnením Ď
antikoncepcia a stále špinenie pred menštruáciou
to je pravda ze po dobratí antikoncepcie by si mala ihned otehotnet, tušim to treba skúšať od 14ho dňa od prvého dňa menšt. to počítaj...ale možes aj skor skusat to len vtedy sú tie plodné dni...mne to poradil tiez lekár a vyšlo to na prvý krát..na špinenie mi pomohol nuvaring...
co je za tvojim problemom - spinenim neviem. ale ja na tvojom mieste by som urcite zmenila lekara za nejakeho odbornika, mozno aj mimo tvojho mesta (netusim odkial si)
ale napr. na stranke www.antikoncepcia.com sa mozes poradit o tvojom probleme, odpovie ti skuseny lekar a snad sa dozvies nieco viac
vidíš, asi toto som chcela počuť, že hak nikdy nič nelieči, len pozastavuje ... preto sa pýtam, čo mám teraz vlastne robit ?? prestat v užívaní ?? chciet riadne vyšetrenie ?? zmenu lekára ?? hladám už asi rok niečo na to moje špinenie - to je moja nočná mora. už pred rokom mi moj lekár chcel nasadit hak, to som odmietla, no teraz sa mi to už zdalo čudné, že mi ju stále chce dávat a ja si postavím hlavu a ... dá sa "to" nejako zastavit prírodne alebo mám žiadat nejaké lieky ?? p.s.: hádat sa v žiadnom prípade nechcem !! :D
nerozumiem pointe, nasadit si hak, ked chcem otehotniet. pritom hak nikdy nic nelieci, len pozastavuje vec na urcity cas. je to totalna blbost. a to ze ti to naordinoval lekar tak co ako? keby ti povedal ze mas skocit z mosta tak skocis_? ty jeho "liecbu" mozes kludne odmietnut. a ked si chcela nejake hormonalne vysetrenie a on ti ho spravit nechcel, mohla si kludne lekara vymenit. alebo ist na endokrinologiu
nie nemám to jedno !! pár info na nete mi potvrdilo, že to može byt nejaká porucha hormonov či čo- a možnost neotehotnenia-, no lekár mi nerobil žiadne hormonálne testy, len mi naordinoval HAK, čo som nechcela,-hlavne kvoli mojmu chtíču otehotniet v tomto roku- no povedal, že to je jediné riešenie na moj problém, tak sa mám s ním hádat, alebo čo ?? mám ju "len na 3 mesiace, potom ju nechcem ani vidiet !! ja sa len pýtam, či má niekto podobné skúsenosti a ... nechápem výčitky ??!! každého vec, či si ju aj dá, ak mu je naordinovaná alebo nie ...
to nemas jedno ci mas len spinenie zo zaciatku alebo hned menzes??? to co uz zeny vymyslaju nechapem. a este kvoli tomu si dat predpisat hak a este k tomu belaru??? nerozumiem naozaj... obavy o tehotenstvo by si mala mat skor kvoli hak a nie kvoli spineniu