Páči sa mi môjho priateľa kamarát....

Príspevok v téme: Páči sa mi môjho priateľa kamarát....
simona:)

Ahojte, potrebujem poradiť alebo sa s tým skôr niekomu zdôveriť...sme s priateľom už 6 rokov spolu z toho 2 roky aj bývame spolu a milujem ho naozaj, problém je, že v poslednom čase sa mi akosi začal dosť veľmi páčiť a priťahovať jeden náš spoločný kamarát...no viac jeho ako môj...ďalší problém je, že aj on má babu už niekoľko rokov a je o dva roky odo mňa mladší a nakoniec priznal sa mi, že sa mu dosť veľmi páčim...ako viem, že je to len také, že sa priťahujeme možno viac ale svojho priateľa milujem a nechcem stratiť kvôli hlúposti len keď jeho nemôžem dostať akosi z hlavy...

simona:)

leela333 máš pravdu ani mne to nestojí za to...to je fakt prvý raz odvtedy čo sme spolu, žeby ma začal dosť priťahovať aj niekto iný...a preto teraz trošku panikárim...

simona:)

iggzik, ďakujem...no to si neviem ani ja predstaviť a ani radšej nechcem...ja viem, že úplne najlepšie by bolo sa nestretávať len keď to je dosť veľký problém, pretože mi často spolu chodievam ako partia...ale pokúsim sa to obmedziť...ďakujem

Leela333

A na tvojom mieste, by som o tom priateľovi nehovorila. Ublížiš obom alebo nakoniec skončíš ty ako tá najhoršia, že si dávala tomu kamarátovi nádeje.

Leela333

Tak to mi je pekný kamarát fakt. Skutočný by totiž na teba tým spôsobom ani nepozrel. Vieš, mne by nestálo za to stratiť priateľa kvôli takému chvíľkovému poblázneniu, ale ak tebe áno, tak prosím.
Ale píšeš, že ani tebe to za to nestojí, tak nechápem nad čím premýšľaš. Povedz tomu kamarátovi, že sa medzi vami nič nestane a že miluješ svojho priateľa.

iggzik

no myslienky sa daju ovladat, len sa to treba naucit.

ked je to vas spolocny kamarat, tak to je trosku problem hlavne ked o tom teda tvoj priatel nevie. Asi najlepsie by bolo sa o tom porozpravat s priatelom, aj ked sam si neviem predstavit ako by to dopadlo x( ..

Ak chces ostat so svojim aktualnym, tak naj by bolo sa uplne vyhnut tomu "kamaratovi".

Jednu holku som poznal, co to mala podobne, 6rocny vztah s jednym ale skoncila ako manzelka toho jeho kamarata (aj ked ten holku nemal) a uz maju spolu aj dieta.