Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Konzervatórium

Príspevok v téme: Konzervatórium
Jessi_1111

Dobrý večer.

Chcela by som sa spýtať, že či sa dá na konzervatórium 2 a viac predmetov. (Konkrétne ja mám vyhliadnuté 3). Chodím aj na ZUŠ. Viem, že tam budú aj ostatné predmety (okrem matematiky) ale neviem či sa dá študovať len jeden odbor, alebo viac. Len mi sem prosím nepíšte že hudobno-literárno-dramatický, to viem. Chcela by som zvlášť študovať:

1. Klavír
2. Spev
3. Hudobno-literárno-dramatický

Ďakujem. Dovidenia.

Jessi_1111

OK, ďakujem. Ale nieéé, myslím, že spievam celkom slušne a okrem toho mám učiteľku ktorá má milioń cedečiek.

Jefitto

Len operný nie prosím... iba ak by si spievala ako Tarja Turunen... ak budeš spievať ako tá trubka, čo pri zápase s fínmi spievala našu hymnu, tak to tam ani nechoď...

A zistiť sa to pravdepodobne dá na stránke konzervatoria. Ak to tam nenájdeš, tak napišem e-mail nie?

alenka_maxova

ja mam vystudovanu konzervu - muzikal. A viem, ze zopar dievcat studovalo zaroven aj klavir, cize hudobny nastroj. Ale ci mozes studovat este k tomu aj spev ako dalsi odbor? Naco preboha? Vies o tom, ze spev nie je ako spev? Nieco ine je muzikalovy spev, nieco ine je operny...Ked pojdes na hudobno-dramaticky odbor, budes v jeden tyzden mat hodiny aj spevu, aj tanca, aj hudobny nastroj, aj herectvo.