Chlupy

Príspevok v téme: Chlupy
Jefitto

POtrebujem radu od nejakého dobrodinca, ktorý mi poradi, ako sa najľahšie dajú odstraniť chlpy. Hlavne z riti, tam ma to asi najviac trápi, lebo medzi polkami mám kožuch. Chcem to dať het, ale neviem jak? Žiletkou asi nie či? A druhá vec je podpazušie, to už nechápem načo už len pod pazuchami nám rastu chlupy... veď je to smiešne a neestetické :O
A ešte mi rastu aj chlupy na bradavkach, ale tie davam het zastrihavačom na vlasy, keď holim tvarovu časť hlavy.

Diky za všetky rady

Iva27

Kks sak sa tu tomuto problemu venujem od pol jedenastej a ziadnu srandu si nerobim. Mat kozuch v oblasti zvieraca asi neni ziadna slast. Neviem si to predstavit hlavne v lete. Od kedy si zalozil temu rozmyslam len nad tym ako by sa tie chlupy dali setrne vykynozit. Noznice a nasledne ziletka su jedine riesenie.

Mesačný princ

Jefitto - veď si nejaký chlap a niečo predsa vydržíš nie? :O

PS: sovy nemajú vlasy ale perie a preperujú priebežne :)

Iva27

No ziletkou sa take dlhe bajuze nedaju zlikvidovat. Preto to radim noznice. A potom to zvysne strnisko oholit len treba to robit pravidelne lebo tie dorastajuce chlupy ta budu drazdit v ryhe :D

Jefitto

sova... skús si tou penou a žiletkou naondiť vlasy a oholiť ich, či to bude taká zábava... a teraz si predstav, že ťa to takto škube na najcitlivejšej časti tela

sova7

kazdy normalny clovek to zvladne sam a robi sa to pomocou klasickej ziletky a peny na holenie co pouzivas na tvar. idealne sa to robi vo vani napustenej trochou vody.

Jefitto

No ono je to kus problém... keďže mám zrejme začínajúce hemeroidy, pri trhaní pásky by som nedajbože mohol utrhnuť aj hemeroid s chlpami a to by malo fatálne následky.

Každopádne, tu už ide o taký biohazard, že najskôr by to urobili tí hygienici, čo v ZOO čistia kakač slonovi. Tí by mali byť zvyknutý.

A kde chodia muži na tie srandy? Do kozmetičky?