Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akademicky

iwwa

eja25: praveze tak to ma byt a aj byva ze ide o odpoved v ten den sama som videla ze niektori ziaci ktori mavali stvorky zmaturovali na jednotku, asi si mala dementnych profesorov

eja25

iwwa nie nic nepovedali, som si domyslela... potom naco to je dobre, ked aj tak sa nehodnoti priamo odpoved v ten den, nechapem

iwwa

eja25 to si musela mat pekne dementnych profesorov oni ti povedali ze to je kvoli znamkam z koncorocnych vysvedceni?

eja25

ahoj, ja som mala tiez ten isty tyzden akademicky, teraz uz mam po :) najvacsi stres som mala v nedelu vecer, az taky ze som nemohla zaspat, inac som sa cely tyzden poctivo ucila a az tak velmi som sa nebala. maturovala som v pondelok z 3 predmetov a bola som sklamana, nie z toho co som vedela ja, ale ako ma oznamkovali ucitelia. odpoved na jednotku a dostala som trojku kvoli znamkam z koncorocnych vysvedceni z daneho predmetu. tak aky malo zymsel vsetko sa ucit cez akademicky? dnes uz viem ze ziadny :D ucitelia proste uprednostnuju ritolezcov.

iwwa

ak sa ti neda ucit aspon si to citaj, ked budes pri maturitnom stole tak si urcite spomenies aj na to co si len cital, profesori ti budu tiez pomahat, a hlavne sa neucit nonstop ked uz proste stracas koncentraciu treba sa tak na hodinku odreagovat a potom si zase nieco opakovat, a najdolezitejsia vec nestresovat! samozrejme ze kazdy sa trochu boji ale neprehanat to so strachom proste musite verit tomu ze zmaturujete, maturovala som pred rokom a videla som ako jednotkari kvoli stresu mali 3, 4 a ziaci ktori sa ucili zle a boli dobre naladeni mali jednotky dvojky ....hlavne si verit a nestresovat

Jane_3sto18

Ja mám teraz akademický a učiť sa neviem, nesústredím sa na to a radšej si prečítam knihu alebo posurfujem po internete a vôbec ma to neberie, že maturujem. Akosi mi to je úúúúúúúúúúúúúplne ukradnuté :-D

Laci558

Ja si spominam na jednu vetu co sa tyka maturity a vobec strednej skoly. Citujem: '' Co sa nenaucis za styri roky, to za tyzden do hlavy nenatrieskas.'' Takze no stress a prevazne oddychuj pocas akademickeho, a ak ti zide neico na um co nevies tak si pozri podstatne fakty a nehltaj cele texty. Sice teraz som frajer aj ja ked som uz po maturite... no jo uz su tomu dva roky... Ale hlavne drzim palce...je jedno co vytiahnes aj tak zmaturujes podla svojich predstav... :D