Chcela by som Vas poprosit o Vas nazor, ako by ste riesili situaciu, ked po pol rocnom vztahu (bezproblemovom) by Vas partner nabadal ku chudnutiu. Som si vedoma toho, ze mam par kg navyse, takch 10 kg dole a som v norme. Lenze ide mi to velmi tazko. Mozno sa vyhovaram, mam to tazke doma ... ja uz sama neviem kde je sever. Chodim behat, pokial mi to povinnosti dovoluju. Ale pridu situacie ked aj 2 dni nezabeham, povolim.... Dnes mi priatel povedal ze uz sa odmieta so mnou bavit na tu temu .... Som zahanbena, ze mi on musi zdôraznovat, aby som chudla. Samozrejme ze aj ja to vidim ze mam zhodit. Ale pripada mi to dost ponizujuce.... Hanbim sa pred sebou a rovnako som sklamana z jeho reakcie. Aj ked opravnenej. Myslite si to aj Vy?
chudnutie - vztah
Anaya:
Mno jo, daktori chlapi maju radsej trosku oblie krivky, aj ked nemam tucha aku postavu mas.
Tam je zas otazne, ci je uprimny alebo sa proste snazi chvalit aby si si nerobila starosti..
Z druhej stranky, je to tvoj zivot a nech sa deje co chce, ty si tam panom. Takze ak niesi so sebou spokojna zapracuj na sebe. Bude to lepsie ako keby si sa mala zozierat myslienkami pri pohlade do zrkadla atd..
no tak makaj na sebe ... podla mne je to dobre ze ti to povie horsie by bolo keby bol ticho a hladal si chudsiu ...
No je to tazke, v tejto dobe su ludia poriadne "prehnili" / pohodlni,, teraz, nemyslim to priamo na teba.
V prvom rade by sa ta mal snazit partner dako povzdbudzovat do toho a popripade sa aj pridat v tej fyzickej aktivite, nemam na mysli tu postelnu..
Psychyka tam hraje podstatnu rolu.
Skus si to s nim v klude vydiskutovat, ze potrebujes jeho podporu.
Co sa tyka potom priamo toho chudnutia, je tu o tom pomaly na stovky topikov.
Poviem k tomu iba tolko, ze pohyb hra rolu ale mensiu, hlavna je hlava a strava.
Drzim teda palce.
A keď ste sa zoznámili bola si chudšia? Pribrala si nejak rapídne za toho pol roka?
Z takejto jeho reakcie by som bola fakt smutná.
Ja to mám opačne, ja stále nariekam, že by som mala zhodiť a priateľ ma stále presviedča, že určite mi to netreba a že sa mu to páči tak, ako to je.