chalani nevedia čo chcú

Príspevok v téme: chalani nevedia čo chcú
Ejam

ahojte
baby skuste mi akosi poradiť.
Takto pred rokom som mala chalana hovorili sme si ze sa milujeme a take keci klasicke, no niečo sa stalo (ani ja sama neviem čo) a ten vztah skončil. Mala som depresie vyše pol roka, až dokedy som si nenašla dalsieho chalana. s tym som bola ani nie dva mesiace a rozisli sme sa. zacala som sa zase stykat s tym mojim byvalým zacali sme sa spolu viac menej zase riešiť, a všetko toto nase riesenie opakovane pisanie a podobne vyvrcholila jedna akcia ďuro (u niekoho pálenie moreny). tam sme sa stretli uzili sme si spolu a ptm este ais taky mesiac nato sme si spolu uplne vpohode písali. a potom ako keby s nim seklo a zacal ma z nicoho nič ignorovať, neodpisovať mi nič a som z toho nesmierne smutná. :( neviem čo mam robit lebo som si zase k nemu našla cestu. na 100% viem ze mu nikto nic o mne nepovedal ani podobne veci. ale nechapem to :( ... skuste mi prosím poradiť dakujem :):)

arman

mi je vzdy usmevne, ako ludia sudia opacne pohlavie, na zaklade 2 alebo 3 znamosti vo svojom zivote... a to si este vzdy rovnake typy pritahuju sami, takze tomu sa hovori zivotny rozhlad. :-)

AdamKrt

erik11 Dnes 21:37 - to, ze do baru chodia pochybne individua, znamena, ze do baru chodia pochybne individua /a to len niektore/ a nie, ze vsetci muzi su svine.

Tak Tvojej manzelke unika objektivny pohlad na vec.

erik11

Dakujem,sme spolu od strednej skoly,a vobec sa nezmenila,je to moje krasne dievcatko stale,stara sa o seba a ja na nu trosku ziarlim lebo je krasna stale a robi barmanku v jednom podniku a proste ziarlim ako pes. ma po 30ke a vyzera na 22. tolko ma obdivovatelov ale neda sa zlomit,je to zena ktora vie aky je svet. to ze napisala ze muzi su svine,tak ma skusenosti z baru ked vidi co sa tam deje,ako yenaci pridu s mladymi pipkami alebo baby tam podvadzaju svojich chalanov,tak bodaj by tak nereagovala.

Ejam

erik11 to uz je dlhy cas :) ... tak nech vam to aj dalej takto funguje nech ste i nadalej spolu štastní :) ... Joo ved nic ine mi ani nezostáva a v smuku uz sa nechcem utaapať je to strata casu :)

erik11

ja som zo svojou lili uz 16 rokou. mame perfekty vztah,mame dcerku a je to zena na mieste,blazniva a ako sestra svojej dcere. mam pri nej volnost,v nicom ma neobmedzuje a este som ju nepodviedol. ani nemienim lebo taku zenu asi uz nenajdem. mam super rodinku.

Joo

Ejam, dobre robis ,ze sa s nim nestretavas .... a netreba mat strach zdravo riskovat a hladat toho praveho .....

bingham .... sranda ,ze ? ;)

Ejam

erik11 .. to ti ja neviem povedat :) ... myslim si ze kazdy reaguje na chalanov inak :) ... teda co sa tyka bab niektore ich háádžu do jedneho vreca a podaktore ked sa raz sklamu tak hladaju zas utechu v dakom inom :)