SOS!! veľmi prosím!§ mám hrozne mastné vlasy.! umyjem si ich, jeden deň su ok a na druhý ako by ani šampón nevideli!! čo mám robiť?? máte domáce triky? masky?
PROSIIIM
Mastné vlasy
Henna vlasy vysušuje hlavne pri končekoch, pokožku hlavy ani nie :) Ale po hennovaní sa ti tak 2 týždne bude strašne málo mastiť hlava. Potom to ale začne znovu.
a ešte ten vlasový aktivátor capillan?? nemastí vlasy?
inak myslíte si, že mi pomôže henna? (že vlasy vysuší alebo tak)?
umývam si vlasy 2-3 x do týždňa NIE VIAC! a raz za týždeň si dám výživnú masku -kokos a ryža-
takže začínam,
-uvarím ten žihľavový čaj - z čerstvej žihľavy
-dám na končeky vlasov horúci olej a 5min počkám
-vlasy umyjem (voda , šampón, voda , šampón)
-prepláchnem čajom zo žihľavy
- na ešte vlhké vlasy dám sérum na končeky na poškodené vlasy
- a na celé vlasy nastriekam ochranný sprej zo žihľavy a lopúcha
HOTOVO
P.S.: aký je váš názor na ten citrón? (primiešať trochu šťavy do šampónu)
mozno si aj nespravne umyvas vlasy, alebo sa pricasto ceses atd... napis postup ake vsetky pripravky pouzivas...ako sa o ne staras vlastne. a este jedna vec, kedze si vlasy umyvas privelmi casto zvykli sa mastnit uz na dalsi den.. napr. ja si umyvam vlasy 2x do tyzdna a este aj na piaty den mi hovoria kamaratky, ze ich mastne nemam, ze vobec nevyzeraju ako mastne.. a naopak ked si jeden den umyjem lebo som bola priklad- v zafajcenom priestore a na dalsi den ich umyjem zase,tak sa mi skor mastnia...
ten zihlavovy caj by som skusila na tvojom mieste, v lekarni sa opytaj na nejake pripravky a kozna doktorka by ti tiez pomohla.. hm tak za vysetrenie nedas nic tak na co cakas :)
Takže - žihľavový odvar používam pravidelne..myslela som si, že z neho sa mi mastia vlasy, tak som ho prestala používať, ale vtedy sa začali mastiť ešte viac.. Takže ho používam dalej, ale ajtak sú mastné... a ten oliv. olej nie je risk? nebudem amť ešte mastnejšie vlasy z neho?? a keby pridám do šampónu citronovú šťavu?
ahoj, ja som raz citala na jednej diskusii, ze si baba dala na pokozku hlavy kokosovy olej a masirovala si pokozku, pokozka sa jej mastila privelkym vysusovanim a ked si tam dala ten olej, tak sa premastila a prestala sa tak vysusovat.. a potom zmyt