Mastné vlasy

JahO_Odka

Henna vlasy vysušuje hlavne pri končekoch, pokožku hlavy ani nie :) Ale po hennovaní sa ti tak 2 týždne bude strašne málo mastiť hlava. Potom to ale začne znovu.

Catali_na

takže začínam,
-uvarím ten žihľavový čaj - z čerstvej žihľavy
-dám na končeky vlasov horúci olej a 5min počkám
-vlasy umyjem (voda , šampón, voda , šampón)
-prepláchnem čajom zo žihľavy
- na ešte vlhké vlasy dám sérum na končeky na poškodené vlasy
- a na celé vlasy nastriekam ochranný sprej zo žihľavy a lopúcha
HOTOVO
P.S.: aký je váš názor na ten citrón? (primiešať trochu šťavy do šampónu)

melindaaa

mozno si aj nespravne umyvas vlasy, alebo sa pricasto ceses atd... napis postup ake vsetky pripravky pouzivas...ako sa o ne staras vlastne. a este jedna vec, kedze si vlasy umyvas privelmi casto zvykli sa mastnit uz na dalsi den.. napr. ja si umyvam vlasy 2x do tyzdna a este aj na piaty den mi hovoria kamaratky, ze ich mastne nemam, ze vobec nevyzeraju ako mastne.. a naopak ked si jeden den umyjem lebo som bola priklad- v zafajcenom priestore a na dalsi den ich umyjem zase,tak sa mi skor mastnia...

ten zihlavovy caj by som skusila na tvojom mieste, v lekarni sa opytaj na nejake pripravky a kozna doktorka by ti tiez pomohla.. hm tak za vysetrenie nedas nic tak na co cakas :)

Catali_na

Takže - žihľavový odvar používam pravidelne..myslela som si, že z neho sa mi mastia vlasy, tak som ho prestala používať, ale vtedy sa začali mastiť ešte viac.. Takže ho používam dalej, ale ajtak sú mastné... a ten oliv. olej nie je risk? nebudem amť ešte mastnejšie vlasy z neho?? a keby pridám do šampónu citronovú šťavu?

winki

skús si vlasy preplachovať žihlavovým čajom, prípadne pokožku hlavy potierať pred umytim kokosovym alebo olivovym olejom.

kol_ibrik

ahoj, ja som raz citala na jednej diskusii, ze si baba dala na pokozku hlavy kokosovy olej a masirovala si pokozku, pokozka sa jej mastila privelkym vysusovanim a ked si tam dala ten olej, tak sa premastila a prestala sa tak vysusovat.. a potom zmyt