Po 4roch rokov mi povie že ho to už som mnou nebaví. Ako ďalej žiť,keď bez nejde

Príspevok v téme: Po 4roch rokov mi povie že ho to už som mnou nebaví. Ako ďalej žiť,keď bez nejde
nevládzem

S priateľom sme boli spolu od štrnástich. Budem mať osemnásť a on mi pár dní pred narodeninami povie že chce byť sám, že už nechce so mnou byť. Vraví že ma miluje ale nechce so mnou byť. Aký to dáva význam ? Milujem ho veľmi a nedokážem bez neho žiť, už sme mali naplánovanú budúcnosť a on ma len tak odkopne. Najkrajší darček k narodeninám aký mi mohol dať. Nevládzem, preplakané noci, nespím, nejem ... Uvažujem už aj nad tým najhorším. Zažil to niekto ? Prosím o pomoc. Neviem bez neho ďalej žiť, veľmi ho milujem ... Toto isté sa stalo aj pred nejakým časom ale rozmyslel si to a vravel mi že sa to už nikdy nestane a zase sa to stalo :´( Naozaj neviem ako mám ďalej žiť ...

paulinaa

Ach moje zlaté.. prežili sme si to každá... ja som urobila ale obrovskú chybu, lebo pri rozchode som plakala, nadávala.. A keď to relatívne prešlo, on sa ozval, že ma ľúbi a ja som sa vrátila...Hlúpa ,hlúpa, hlúpa...si hovorím teraz. Odýď a nevracaj sa, prejde to, po mnohých nociach..ale neurob takú chybu ako som urobila ja viac... Prosím, nebuď hlúpučká ako som bola ja...

monča

pošli ho do riti...si mladá a chlapov je na svete cez miliardu...ale na to prídeš až keď budeš staršia a budeš mať pri sebe úžasného človeka, že aká si bola hlúpučká...:D

marulka

Ahoj, naozaj sa musim priklonit k rade Silvusky, ma pravdu...Vyplac sa, ponadavaj si ak ti to pomoze...Na toto potrebujes len cas a uvidis vsetko to takto malo preco si by...Ja som zazila nieco podobne, mala som priatela 5,5 roka taktiez sme planovali spolocnu buducnost a vsetko sa to rozsipalo ako domcek z karat, ani vlasnte do dnes neviem preco..., ale uz sa tym vobec netrapim.Dnes viem ze to tak bolo spravne. MAm UZASNEHO MANZELA A 3 MESACNU DCERKU,NEMENILA BY SOM ICH NIKDY NA SVETE!!!! Zrazu vidim veci, ktore som si dovtedy neuvedomovala a pytam sa samu seba, ako som to v tom predchadzajucom vztahu mohla tak dlho vydrzat,ked neviedol nikam. Dakujem Bohu i sebe, ze som sa dokazala odpichnut a ist dalej.Tebe zelam taktiez vela sil, ale uvidis oplati sa ist dalej a netrapit sa nad tym, nad cim sa neoplati trapit.

Vela sil a pokoja do srdca....

Mrska Silvuska

...no, ak das na vsetky rady, budes najprv vela vela dychat...(kazdy radi nadychni sa)):-D
plac, kric, trap sa, smej sa bez priciny..no a co? plati stare zname, ze cas je najlepsi lekar. ty ani tak nepotrebuje radu, ako sa len vyrozpravat, a vyplakat, a samozrejme pride stadium, ked aj ponadavat na neho.
a o tom je zivot.
vsetko zle je na nieco dobre....uvidis casom..drzim palce

jela

Podla mna Ta nema vobec rad. Toto by Ti nespravil. Pritom musel vidiet, ze Ti ublizil, takze to robi cisto pre seba. Trpi pri Tebe, lebo by bol uz len z lutosti. To nechci, skus to prezit a casom Ti bude lepsie. Urcite prides na to aj sama, ze to tak ma byt a budes stastna bez neho - len by ste sa casom utrapili z toho, ze Ta nemiluje..bla bla bla proste spolu by ste mali trapenie VER MI a drz sa

Leela333

Stalo sa to už každému. Musíš sa s tým len zmieriť, je mi ľúto. Nemiluje ťa, povedal ti to, lebo si asi myslel, že ti bude lepšie, ako keby ti povedal, že už nie (stalo sa mi raz presne toto isté a po nejakom roku a pol sme sa o tom rozprávali už len ako kamaráti). On je teraz vo veku, kedy si chce užívať a neboj, teba to tiež pochytí. Tak si poplač (je to ťažké, ja to chápem veľmi dobre, zažila som to), ale nezatváraj sa do seba. Choď s priateľmi, lebo len tak sa privedieš na iné myšlienky. Vyhýbaj sa mu a bude to dobré :-)

digestor

Ziadny chalan neostane s jednou babou od 14 rokov do konca zivota...pride mu na um, preco neskusit aj inu, zacne mat pocit, ze je ukrateny o ine zeny a skusenosti s nimi.
Nadychni sa a zi, mas len 18.

jojcooo111

netráp sa ! zbytocne stracas cas, ktory mozes venovat inym aktivitam, viem ze sa ti teraz zda ze tvoj zivot nema zmysel, ale to je hlupost, po mesiaci uz to bude omnoho lepsie, predsalen, fakt si myslis ze ostanes s prvym chalanom cely zivot?

smutnalabut25

Ja som mala vztah v 16- tich, nechal ma pred 18 narodeninami, tiez mi povedal ze ma miloval a chcel byt sam, ublizil mi. Plakala som, a casom som sa natom smiala bol to detsky vztah ako tvoj.

Dneska mam skoro 21 a dobreho mileho priatela, zijeme spolu je nam dobre

Mas iba 18, zivot pred sebou, drzim ti palce, casom nanho zabudnes, mas prilezitost spoznat ineho

zewa

Myslim, ze sa ti lepsie ani nemohlo stat. Mas nadhernych 18! A si volnaaa, mozes sa bavit do sytosti. Hlavne sa teraz nevrhaj do dalsieho vztahu, uzi si volnost, kamosky, diskoteky. Ked bude cas, znova sa bezhlavo zamilujes a mozno to bude ten pravy, s ktorym zostanes po zvysok zivota. Ale dovtedy je pre teba svet gombickou a je cely len tvoj. Aj ked si teraz smutna, mozno si to od neho necakala, neber to ako zlu vec vo svojom zivote. Prave rozchod ti otvoril dvere do ZIVOTA. Kludne si to odplac, nechaj preboliet, a potom uvidis ake krasne leto ta caka ;)