predcasna ejakulacia

Príspevok v téme: predcasna ejakulacia
1medvedik

Ahojte,
chcel by som sa opytat, ci mate podobnu skusenost napr, vo vztahu a podobne. Ci sa to da casom upravit. Ma to aj vlypv na nizsie sebavedomie, a tak celkovo, vo vztahu k zenam. Nechcel by som aby kvoli tomu, na zaciatku pekny vztah sa zhorsil pripadne skoncil. Alebo si myslite, ze je lepsie to povedat skor,aby o tom vedela a mohla sa rozhodnut? Viete preto, nerad by som takto "ublizil" pripadnej priatelke, potom asi je lepsie ostat sam, ak by to bol vazny problem. Diky vsetkym.

johnylacoste

ono je dost rozdiel ci si sam ci s babou , ved aj v peckach chalani ked sa nemozu dokoncia samostatne, sám sa dokazem do minuty spravit tiez ale niekedy s babou ani za svet , a ked je to tak ze nemas vydrz tak takticky prestaneš , začneš bozkávať a tak :) ako keby vychladnes potom mozes pokracovat a tak viacej krat ... popripade myslis na nieco ine , urcite ked sa budes vyhybat styku to nezlepsis len treningom to zlepsis ... prisiel by si o vela :)

destiny

cau ja som mal podobny problem, alebo este stale to trva troska sa to zlepsilo, ale stale to nie je ono,takze tiez by som bol rad ak by niekto poradil.

1medvedik

Hej mal, jednu teda. A tak ved to muz vie predsa, chces povedat, ze do minuty je to OK? A je to jedno ci sam alebo s babou.

1medvedik

:)), takze myslis, ze trening by pomohol. Hmm, no len trenovat mozem az ked si niekoho najdem, lebo len kvoli tomu mat sex, to by som nevedel. Ale aj tak dik pekne:)

Loveme

Ahoj maco,nikto učený z neba nespadol. Rozumiem,že to zle vplýva na sebavedomie, ale rozhodne nie na vzťah k ženám. A povedať to dopredu? Aby sa mohla rozhodnúť? Milé :DDD Nemáš jej čím ublížiť, len treba trénovať :) Neostávaj sám...