dievcata skusali ste uz niekto toto?? vraj sa ten lak dava len do studenej vody....
www.youtube.com
Nechty
brutalne to je! :) aj ja to vyskusam
treba svoj prst oblepit tu je video ako
no skusala som aj oblepit, ale nie je moc fajn, momentalne mam cely prst od toho a idem to odlakovat
a to sa ti zafarbi len ten tvoj necht alebo cely prst ,alebo to treba nejako oblepiť?
asi to zni eblbo t aotazka,ale neviem si to predstavit,že s azafarbi len moj necht ked tam dam cely prst...?skušla si to už na svojom?
mne to fungujeeeee, pecka, len som cela zababrana :)))
normalne tam ponoris svoj vlastny prst :-D
Zaujímavé, vidím to prvý raz. A to sa dáva len na umelé, alebo aj na svoje? Ale to potom ako sa robí, viete?
ja som to skusala,ale ako pise Catalina mat treba riedke laky,ja som tam kvapkala normalny lak a ked to bolo take huste, tak sa ten lak vlastne nerozlial
mam svoje nechty, uz nie som zastanca gelovych nechtov :)) tesim sa na to, ked to vyskusm dam vediet
Som veľmi rada, že v tomto vám baby pomôžem! skúšala som to a je to božské!! mala som to na sebe už viac krát a všetci boli fakt očarený!! :) :) je to bombové!! ale je tu pár zásad, bez ktorých ti to nepojde!! prvá a HLAVNA je:
*Musíš mať riedke laky, teda laky ktoré perfektne tečú, žiadne husté, inak ti kvapka spadne na dno nádoby alebo sa ti nevytvorí pekný obrazec.!!!!
*keď tam lak kvapneš, hneď daj druhý a tretí lak, aby sa ti pekne zliali...
dajte na to VELKY pozor