otazka pre vsetkych :)
co je horsie maly penis alebo male prsia???
tak toto je iny vyskum, ze menej prsnate su poriadkumilovnejsie a menej hystericke :))
teda neviem ci to myslite tak ako si to pradstavujem, penis tak polovica/tretina z nasho slovenskeho priemeru a kozicky.. no to je jedno ja napr. najradsej take akerat do dlane :) na teketo rozmery som myslel pri pisani predosleho prispevku :) dobru noc
jasne ze maly penis, ked je moc moc maly proste nedokaze uspokojit partnerku, teda tak klasickym sposobom, a male kozy? ked sa zane hanbis vonku, vypchs si podprdu a je po probleme, a ozajsky frajer ta bude milovat aj s malimi citronikmi. takze neni o com.
Malé prsia.-- tak sa teraz podržte baby radšej malé ako veľke beriem prečo? Žena s véľkými prsiami je problematická po každej stránke. Milovanie trvá pol popripade hodinu aj s predohpu. dalších 23- hodín vo všetkom víťazí žena s malými prsiami .Je praktickejšia poriadkumilovnejšia a hlavne nie je tak histerická ako tá s veľkymi prsiami .Tak čo chlapci pre aké prsia sa rozhodneme? Že sa mílim česť vynimkam ale ja som nestretol výnimky čaute zajtra sa pozriem čo ste mi popísali
veľa vás tu si robí žarty ,ale ja by som bral oboje.Teda myslím pre babu malé prsia , a pre muža menší penis máte málo skúsenosti , apreto trepete či resp. opakujete čo jeden blbec povedal niekedy, resp. jedna povedala.Vysvetlím,opačné rozmery.Veľký penis,žena cíti pri pohlavnom styku bolestivo,pri niektorých fázach, a má stres, tak že sa nnemôže sústrediť na orgazmus teda muž s veľkým penisom nema veľku šancu u žien je to len vystatovanie. Opodstatnený veľký penis je u žien nad sto kilogramov - tam sa môže nabíjať koľko chce a žena pritom môže jesť jablko napriklad
suhlasim s Onn
maly skoro ziadny rozum jednoznacne :D
hmmmm alen :)
Malý penis asi...ale ešte nemám skúsenosť s malým penisom, takže neviem posúdiť...zato malé prsia mám a som s nimi úplne spokojná (avšak malé nerovná sa žiadne)
Najhorsia kombinacia je ta tvoja, velke prsia maly penias a ziaden mozog