Zufala tuzba po vztahu

Príspevok v téme: Zufala tuzba po vztahu
slunca

Asi sa spytam velku hlupost, ale budiz :)
Myslite, ze sa da, ak by mal niekto velmi velku tuzbu po partnerskom vztahu, aby bol s niekym "nasilu", len aby niekoho mal?
Myslim pripady, vek okolo 35, ked uz clovek zacne citit tuzbu po vlastnej rodine, co sa mu dovtedy nepodarilo, ze by dokazal sa tak pretvarovat a robit pre tu druhu osobu mozne aj nemozne, len aby s nim ostala vo vztahu a tvorili par?
Alebo su to veci, ktore clovek dlho nedokaze hrat?

Honor

Moja zlatá, ty sa teš z toho, čo ťa stretlo po tých všetkých sklamaniach ako si písala a nepolemizuj o tom, či to nie je už len zo zúfalstva z jeho strany. Užívaj si dni s ním, zahoď blbosti za hlavu a venuj sa jemu a povinnostiam ;).

Určite ťa miluje ;)

lost

Cize zahodil kamosov a znamych 150km daleko a ty si myslis ze len tak? :)

Asi som nasiel vacsieho paranoika ako som ja :P

AdamKrt

slunca Dnes 12:18 - tomu veru, ze Ta miluje. Keby nie, NEPRESTAHOVAL by sa 150km daleko od domova. A preco si vybral Teba ? Ty sa na seba divas inak a on Ta vnima inak. Neni to len o tom, ci sa mu pacis po fyzickej stranke, ale aj aky si clovek, povaha, ako vonias, ako reagujes, ake mas hodnoty, atd. To vsetko tvori jeden neoddelitelny celok.

Ty si to len cele zacinas teraz kazit, myslienkami na hluposti. Hod ich za hlavu a tes sa.

slunca

Nie je to moj pripad, ze by som bola s niekym, s kym nechcem. Ale niekedy mam pocit z mojho priatela. Lebo som sa dozvedela, ze po rozchode s byvalou pred troma rokmi sa pustil do zoznamovania s dievcatami ako na pase. Cez pokec a rozne zoznamky si daval stretka jedno za druhym. Vacsinou teda islo len o 1 maximalne 2 stretka s jednou osobou a vraj hned vedel, ze to nie je "ona". A tak pokracoval dalej. A vraj ked stretol mna, vedel to hned, ze k sebe patrime. Sme spolu pol roka, prestahoval sa ku mne 150km od svojho bydliska, nasiel si tu novu pracu a hovori, ze ma lubi. Ja tomu verim, ale niekedy mam take pochynosti - ved vybrat si z takeho mnozstva mna a pritom na mne nic nie je vynimocne. Tak ma obcas napadne, ci len nebol z toho hladania unaveny a ja mu ako-tak vyhovujem do jeho planu o rodine.
Ja ho lubim a asi som hlupa, ze takto rozmyslam, len jednoducho sa bojim, ze je to moc pekne na to, aby to bola pravda, hlavne po rokoch samoty a velkych sklamaniach, ktore som zazila.

biela mačka

Moja. Ja som trpela 9rokov vo vzžahu a ex trpel tiež. Si prečítaj ako na neho nadávam. Myslela som si totiž, že lepšie taký ako žiadny. Teraz si myslím presný opak.

forever21

Ak je pre teba spolocnost akehokolvek muza lepsia ako nic, mozno to aj bude fungovat.
Mnohe kultury este stale praktizuju vstupovanie do manzelstva na zaklde vyberu rodicmi, co znamena, ze casto sa ti ludia ani nepoznaju a nepritahuju.
Hoci pre mna je to tazke pochopit, moja kolegna v praci (Indka)mi potvrdila, ze casto su tieto manzelstva uspesne. Ona je tomu prikladom.

Ja som na tom celkom inak. Vsetci mi hovoria, ze by som si mala "znizit latku", inac nemam sancu. Vztahy su pre mna emocionalne vycerpavajuce, tak preco vycerpavat energiu na niekoho, o kom si nemyslim, ze je SUPER?

arman

ja si myslim, ze to robi vela ludi, a dokonca su tak rafinovani, ze oklamu sami seba nevedomostou, teda nepriznaju si, ze to tak je, ze maju niekoho len aby niekoho mali, pretoze samota je tazsia, ale prava laska to nieje.