máte takú skúsenosť? mne pár ľudí hovorilo, že sa im prisnili čísla a následne padli, len škoda že si práve netipli :-) mne sa tiež nedávno snívali a nepadlo ani jedno, škoda tešila som sa :-))
lotérie - snívali sa vám čísla, ktoré potom padli?
Ano snivali..je to pravda..a aj som podal a vyhral..
Pamatam si na to doteraz, akoby to bolo včera. Bola som mala , 6/7 rokov. Otec vtedy niekedy posielal športku, či Loto či čo to vtedy bolo...
Raz cez den som sa len tak hrala a napísala si čisla, že aké by mohli padnuť..
NESNIVALO SA MI TO!!!
potom som na to nejako pozabudla a na druhý den mi mama povedala, že som uhadla všetky až na jedno..že by som vyhrala.
no dobre tak mozno vsetci neklamu ale nehovoria pravdu :)
Ľudia, ktorí hovoria, že sa im snívali lotériové čísla, nemusia vždy klamať. Možno sa im len pletú sny so spomienkami, čo sa niekedy stáva aj mne. Zobudíš sa a máš pocit, že to čo sa ti snívalo si aj naozaj prežil v predchádzajúci deň. Potom príde neistota, keď nevieš, či sa to stalo. Tá neistota potom pretrváva, kým absolútne nezabudneš na ten sen. A potom sa rozčuľuješ, že si zabudol na to, nad čím si rozmýšľal pol dňa.
Proste mozog vie prijímané informácie poriadne popliesť a potom môže mať niekto pocit, že sa mu to snívalo.
ale s cislami mam skor inu skusenost..
vzdy sa pozriem na hodiny a je tam cas xx.yy
no a potom, jedneho dna, NAHODOU ked bol datum xx.yy.20zz tak som mal celkom stastie v hazarde (ziadna loteria, ale prvy krat v zivote mi vysla trojkombinacia na tikete :D )
cize toto je u mna az do dnes zahadou..
celkom ma to desi, takato nahoda :P
ti ludia co to hovoria si vymyslaju...