baby možem byť tehotná, ak sme to s mojim priatelom nerobili ani minútku, a potom sme prestali a nakoniec som ho urobila orálne? Sex som nemala už vyše 3rokoch.
Mne už meškajú krámy asi 3dni, a nie a nie dostať..
ďakujem Vám za odpovede.
didusik, nezabudaj, ze od zajtra ti nastupia tehotenske stavy...budes zvracat, bude ti strasne zle, budes mat zvlastny pocit v prsiach a po troch dnoch uz mozes citit, ako bude to male kopat!!!!!
:D No a potom nam napis, ako sa mas, sme zvedavi :)
didusik22, no to je velmi neprijemné, podla pearlovho indexu čo aj najdeš na nete kde sa skuma 100 žien počas jedneho roku je pravdepodobnosť 47,82356 periodickych ... čo znamená že priemerne 47,82356 % dievčat ostane tehotných ... ak zajtra o 10.15 hod pozrieš priamo na slnko a pri zasunutí prstu do vagíny( čo najhlbšie) ostane tvoj prst mokrý, alebo aspoň trochu vlchky , si tehotná ... a potom ti neostava nič iné ako sa priznať doma rodičom ... vraj aj pomáha (keď to čo najskor zistíš) , vypiť 3 litre vody v intervale jednej hodiny ... snáď ti to pomôže ... držím palce :)
carie, povedala ze sex mala, chvilu ale mala. nechraneny. potom ho dorobila oralne. ak sa penis ocitol vnutri posvy potom riziko otehotnenia je, hoci velmi male :)