Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Soja - estrogen

Príspevok v téme: Soja - estrogen
luci

Ahojte, chcela by som sa opitat kedže obsahuje soja latku fytoestrogen ktora ma podobne učinky ako estrogen je mozne ked ju zacnem jest ze sa mi zväčšia prsia ? Mam 16 a prsia len take trojuholnicky....dost ma to rozculuje kedze vštke moje kamošky maju normalny dekolt a ja sa citim dost mizerne ked sa aj baby rozpravaju ake ma kozy ona a ake ona a ona by chcela mat take a hentoto toto a ja nemam pritom ziadne,ani kupat sa snimi nejdem lebo sa hambim... Takže myslite ze keby som zacala jesť sojove vyrobky zvysil by sa mi tym estrogen a prsia by sa mi mohli zväčšit ? ..Nepište mi prosim niečo take,že oni dorastu ešte si mlada a tak lebo mi to aj tak nepomoze ...ked sa pozriem na 13-14 rocnu babu ake ma kozy a ja nič fuuu....

RNG

Fytoestrogen zo soje nie je nas vlastny estrogen(teda ani jeden z 3 estrogenov v nasom tele), len sa ciastocne v tele podobne sprava. A je to skor skodlive narusanie prirodzenych hormonalnych hladin, nez uzitocne

malickasom

ja pijem sojove mlieko casto lebo nemozem normalne a neviem zeby to malo nejaky efekt na prsia.
telo sa ti este moze zmenit velmi, mne sa tiez este zmenila postava neskor
mam kamosku ktora nam raz rozpravala ze ked mala 16 bola plocha ako doska a mamka jej robila nejake babske caje ze sa obavala ze taka ostane :)prsia jej zacali rast sice neskoro ale vravela ze teraz nosi 70E.

njdjdj

jezis mira uz prestan ao svojimi fanatickymi recami. do kazdej jednej temy pises, ze za kazdu jednu chorobu alebo telesnu vadu moze maso a syry atd. sa zobud. urcite maso a syry nemozu za male prsia. ved toto je uz nonsens. zachvilu tu zacnes vypisovat ze maso moze ajza farbu oci.. je to strasne ..
za velkost prs je zodpovedna genetika a typ postqvy. ak chces vacsie prsa priber kila. prsia rastu aj po 20tke. ale urcite za male prsia nemoze maso alebo syry

luci

Dakujem...mate geneticky to ano ale aj tak to nieje uplne lebo tak napr. moja mamina ma male ale tak moja sestra ma dečka takze je to dosť nejasne...
6vjednom ano len vieš aj tak sa nikdy nebudem citit svoja, ked budem s normalnymi babami tak ako 9 ročne decko budem...alebo ked kamošky si chcu kupit niečo to iste a nejake tielko alebo niečo take tak mam z toho vždy mindraky lebo oni tam vystrcia kozy a ja ako letisko nejake a hned sa udrbavat zomna začnu...
-mira dakujem skusim :)

- mira

Soja ti pomôže len v harmonickom spojení s inými potravinami, hlavne vit. E potrebuješ. Malé prsia majú dievčatá, ktoré jedávajú dosť mäsa, syrov, vajec, solených potravín a suchých, tvrdých, pečených.
Jedz potravu mäkkú, šťavnatú, skôr kaše, knedlíky, placky, prívarky, omáčky. Dbaj na zdravú výživu bez cukru a mlieka, to ti pomôže aj k získaniu zdravého sebavedomia.

6vjednom

a naco su ti vacsie kozy? aby si sa o nich mohla rozpravat s kamaratkami??? prestan pocuvat a viest nezmyselne keci a prestane ta to aj stvat.
plavky si vyber nejake vkusne trebars aj jednodielne, cit sa dobre a na nemiestne nazory o tvojich ceckoch sa uz vykasli.
proste ty si musis uverit, ze aj tak vyzeras dobre a basta.

mate59

od sóje ti nenarastú, ale určite ti ešte narastú,je to dané aj geneticky, porovnaj sa s maminou.Vyčkaj času a pamataj, že velké kozy nie sú vôbec žiadne terno.

Deaa

síce nechceš, aby sa ti tu písalo že si ešte mladá a prsia ti môže narásť, ale je to tak...
niekde som čítala, že sója práve znižuje nadbytočnú hladinu estrogénu v tele ženy, tak neviem či ti práve sója pomôže, ale tak ja nie som odborník