Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Červene flaky na hrudi pri rozhovore

Príspevok v téme: Červene flaky na hrudi pri rozhovore
Diana255

Stava sa mi, že ak s niekym cudzim hovorim tak sa mi spravia červene fľaky na hrudniku. Je to dosť trapne a kvoli tomu nenosim väčši výstrih. S kým sa nepoznam lepšie (šef, lekar, učitelka...), tak si nemožem dať normalne tričko ale take trička až ku krku.
Myslim že je to psychickeho pôvodu ak sa mi to nestava napr pri rodičoch, surodencoch a par kamaratiek. Ako si mam pomocť? Su nato nejake tabletky aby s a mi tie fľaky neurobili?

baambulka

Mávam to aj ja, aj ked som v stresovej situacii aj ked niekto ku mne rozprava a je mi nový a tak :) je to niekedy strasne...ked sme mali aj stuzkovu som bola cela flakata

knedla

to pocujem prvy krat :) a vsimla som si ze moja kamaratka ma tiez takto flaky na tych miestach ale nie vzdy tak uz viem ze je zo mna v strese :)))

jankaaaaaaaaa

ale cosi, kvoli tomu nenosit tricka s vystrihom. kazdy druhy clovek, ktoreho poznam to ma. a nieje to nic cudne alebo nezvycajne. mam koleginu ktorej sa to tiez stava, aj ked je napr. nervozna alebo sa snazi nieco rychlo povedat... a ona sama si z toho robi srandu, ale nikto nikdy jej nic zle nato nepovedal alebo sa necudoval ze je to daco strasne

Loveme

Správne, je to spôsobené stresom, a ten sa ovláda ťažko. Niekto sa v strese potí, iný má triašku.
Každý normálny človek to pochopí, nemusí ti byť trápne nosiť tričká s výstrihom.

leilaaala

aj ja to mavam a kopec ludi taktisto.

ja ked uz sa mi to stane tak sa vyhovorim nato ze mam citlivu kozu, a staci ked sa sama seba dotknem a hned mi taketo flaky zostanu ;)))