Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

je to ok?

mishelka

Mne staci este 5kg scchudnut a budem happy,moja sestra uz pol roja je ten jedalnicek co som napisala ako sa to da vydrzat jest len bielkoviny ja to nechapem,ja mam strasne rada cestoviny napr.a z toho sa riadne pribera

majkaaaa

Lenôška,na večeru stačí niečo ľahké,buď naozaj len ten jogurt,zeleninu,proste aby si nešla spať hladná. Naozaj je to tak,ak chceš schudnúť,treba si to jedlo rozvrhnúť na tých 5 dávok. Raňajky,tie v žiadnom prípade nevynechávať,tie štartujú metabolizmus,desiata vo forme nejakého ovocia,obed,teplý,ja som sa stravovala normálne v závodnej jedálni,olovrant,už ľahší,večera,cca 2 hod.pred spaním,niečo ľahké na základe bielkovín,či len nejaká zelenina.Ak budeš jedávať pravidelne,pridáš pohyb,telo sa Ti odmení,začne spaľovať naozaj tuky.

Jessi_1111

Nie, rozhodne to nie je ok. Však jesť sa musí správne a hlavne 5 x denne. Pretože raňajky, DESIATA, obed, OLOVRANT, Večera. papa a veľa šťastia pri chutnutí, pocitujes este vobec hlad?

Lenôška

ahoj majkaaaa
chcela by som sa ťa spýtať že keď mám jesť 5 krát dennne tak ako ja jem iba raňajky obed olovrant a malo čo ako večeru.
Som plná už aj nasýtena, len neviem či je to ako dobré. čo myslíš či si to mám nejako ináč upraviť?

majkaaaa

Máááááálo,veľmi mááááálo a veľmi zle. Tvoja sestra tam má ryžu,kuracie mäso, tvaroh,tuniak....to sú bielkoviny,ktoré sú veľmi potrebné na tvrobu svalov,spaľovanie tukov. A súhlasím s Katlinou,5x "!!! denne malé dávky treba jesť,raňajky,desiata,obed - teplý obed, olovrant večera. Na večeru žiadne sacharidy ako fit tyčinka,tú tak doobeda,ale na večeru je vhodný napr.cottage,jogurt,zelenina,chudé mäso. Nezabúdaj na to,že sa musíš stravovať približne tak,ako sa budeš stravovať po celý svoj život ak nechceš bojovať s jojoefektom. Ja som tiež jedla 5x denne,cvičila som a tiež mám dolu takmer 30 kg a držím si to už 10 rokov. Ak nebudeš jesť pravidelne 5x denne,telo si začne ukladať zásoby,spomalíš metabolizmus a neschudneš z tukov,ale len z vody a zo svalov a čím menej svaloviny,tým pomalšie spaľovanie. Chudnúť treba z tukov,preto sú všetky hladovkové a jednostranné diéty veľmi klamlivé. Áno,schudneš,ale bohužiaľ nie z tukov,tie bude telo ukladať,ale zo svaloviny a vody.

katlina

Fit tyčinka večer? Nesranduj, načo toľko sacharidov na noc? A kde je desiata a olovrant? Správny metabolizmus predsa každé 3 hodiny potrebuje niečo pridať. Ak chceš viac info k tvojej strave, napiš do spravy. Ja som už schudla 30 kg a jem 5x denne.