Smradľavý penis

Príspevok v téme: Smradľavý penis
hop

téma asi hovorí za všetko :)
chcem vedieť za kým treba ísť? urológ alebo kožný?
hygienu dodržiavam pravidelne.
žaluď je vlhký, resp. nie je suchý a smrdí. smrdí dokonca už hodinu, dve po sprche. chcem tento problém vyriešiť. Canesten som používal keď som mal podobný problém, ale penis bol veľmi suchý, predkožka nešla ľahko stiahnuť. pomohlo mi to, ale teraz mám spomínaný problém.

budem vďačný za každú radu

čikina

Mám taký problém, môj partner a ja máme radi sex, hoci kde a v hocijakej chvíli..ibaže keď nie je čerstvo osprchovaný že práve nevyšiel zo sprchy...tak mi jeho penis zapácha...a neviem sa zbaviť tej nechute pri oráli..kvôli tomu to ani nepraktizujem..a dosť mi to vadí a viem že ako každý chlap on to má rád...neviem čo je to za problém..ale nedokážem mu povedať že mi je to nepríjemné lebo zapácha...bojím sa že by som ho nejak urazila alebo ranila...neviete čo by na to pomohlo?

nok

ano Maros lenže zapach nieje nic príjemne ak to nebodaj citia aj druhy,nie je to take normalne.hop nemas smykat kade tade nieco si priniesol z diskoteky so sebou.:)

pukandelo

je to docasne neboj sa to prejde ... postupne zapach ustupi a po sprche ti hokludne moze nejake zobrat do pusy a neuciti nic

hop

problémy nemám žiadne práve. jediné čo ma trápi je ten silnejší zápach. je ho cítiť už hodinu po sprchovaní. žiadny biely povlak resp. nič podobné nemám. natierať sa to bojím :D ale skúsiť skúsim, taktiež vyskúšam tie prípravky na osobnú hygienu.

Giuseppe

Skus pouzivat pripravky na intimnu hygienu ( su aj pre muzov), urcite ti poradia v lekarni ak si nevies vybrat vhodny pripravok v supemarkete.

A mas aj palenie pri moceni?? nejake svrbenie??? bolesti??? alebo nejaky vytok z moc. rury?? ak ano navstiv lekara- urologa.

Maros75

je to úplne normálne. Naše telo nie je sterilné. Na našom tele, aj keď ich voľným okom nevidíme, žije plno rôznych a zároveň prospešných baktérií, ktoré "napomáhajú" tvoriť náš telesný pach, pohlavné orgány nevynímajúc. Takže aj pri pravidelnej osobnej hygiene nám po celom dni, môžu pohlavné orgány trochu páchnuť. Je to spôsobené práve tými baktériami, ktoré nás na druhú stranu chránia a keďže v ich blízkosti sú aj vylučovacie orgány (močová rúra a konečník), tak zápach je normálny. Nemusíte sa ničoho obávať, s týmto sa potýka každý človek na tejto planéte.