robila som priateľovi oral a na konci som ho tak akoby docucla a potom som zacitila zvlaštnu chuť akoby krv, pytala som sa ho či ho niečo neboli a on že nie len že ho to (ten vycuc)zabolelo inak nič, no a odvtedy sa nejak nemôžem prinutiť k oralu, stale keď si spomeniem na tu krvavu chuť tak....asi by som to nezvladla. Pokiaľ viem žiadne problemy nema aspon to mi tvrdi a nič zvlaštne som si na jeho penise nevšimla.
Stretol sa s tym už niekto?
Semeno ma inak bielej alebo takej mierne žltkastej farby
Krv pri vystreku
Nám sa to stalo, keď mi manžel akurát striekal na prsia, tak pri poslednom výstreku mu spoločne zo semenom tiekla krv.
Podľa lekárov to nieje nič výnimočné a u mladých mužov do 40 rokov by to nemal byť žiadny závažný problém, príčiny môžu byť často krát úplne banálne. Ak to má ale pravideľne a opakuje sa to tak isto nech ide urológovi, môže ísť o infekciu, zápal a iné problémy....
Neboj sa mu to robiť ústami, veď mu semeno zakaždým nemusíš papať. Dokým sa to neporieši, tak pred výstrekom nech ho vytiahne z úst a urobí sa ti na tvár, alebo na telo, aspoň lepšie uvidíte či problém pretrváva, alebo to bola len jedna záležitosť.
Fu, teda neprijemny zazitok, v hlave to moze zostat velmi dlho. Mozno by stalo za to ze by zasiel k urologovi - moc na kultivaciu a mozno aj sektret z prostaty na kultivaciu, pre istotu, aby sa vylucil infekt. Iste, mohla to byt aj porusena cievka z mocovych ciest, ked pises, ze si trochu cucla, ale kto vie
ma 26
- často cez deň ,v noci len sem - tam
- a tvrdi že ho nepali, to by som zistila - je nutne nejake vyšetrenie? on by aj tak sice nešiel :/
kolko ma rokov?
cura casto cez alebo v noci?
pali ho pri moceni?
ak ti robi problem uz len myslienka na oral kvoli tomuto zazitku,tak si daj cas na zahojenie ono to prejde do nicoho sa nesil,on ta tiez nebude nutit a ak to budes chciet vtedy to urobis. :-)