Opäť vek

winki

Možno bude rozumná, možno nie, ale to žiadna z Vás dopredu nevie tak ho zbytočne neodrádzajte. Tak isto mu môže výjsť alebo nevyjsť vzťah s 20 ročnou 25 ročnou 30 ročnou ako aj so 16 ročnou. Ak ju ľúbiš a ona teba je ty s )nou dobre rozumiete si, tak si to užívaj a nezapodievaj sa otázkami veku, čo má prísť príde.

amorrrrr

este nie sme spolu, ona chce velmi, ja nad tym rozmyslam...viem ze sa moze cokolvek zmenit za rok za dva, pocitam s tym, rozmyslam len nad tym vekom...ci by mi nebolo trapne odpovedavat na otazku "a kolko ma ta tvoja?"

xxxxxxxxxxxx

tiez si myslim... ze casom zistis ze je to este dieta..poznala som taketo pariky presne vekovo mozno tusim este dievca bolo o rok dva mladsie v jednom pripade a bola to katastrofa :)) chalani po usi zamilovani a oni si z nich robili len dobry den, jasne zo zaciatku velka laska ved mali dospelych chlapcov co im kupovali pekne darceky, pozyvali ich kadetade chalani v ich veku si to dovolit nemohli takze boli rady.Pravdaze si ani s nimi nezasexovali pretoze boli panny a im nedali aj rok dva... casom vsak prisli na to o com to cele je.Raz ochutnali sex a potom uz ich to lakalo aj s inymi. takze ja si myslim ze nie...vekovy rozdiel nevadi ked su uz obaja dospeli a maju co to prezite...este si pamatam ako mi ta jedna 14ka lebo na mna ziarlila ze som jeho dobra kamaratka vypisovala aka som ze som nic nedokazala/v tej dobe som uz mala po maturite, pracovala som a studavala na vysokej skole/ a ze ona je pre neho to najlepsie lebo ona sa chysta studovat do prahy na karlovku ze je mudrejsia ako ja a podobne kraviny :D a to chodila este na zakladnu skolu, chalan mal 24 tusim vtedy alebo 23 a tvrdil ze ona je rozumna a na svoj vek velmi vyspela. Bol to moj najlpesi kamarat az do tej doby co s nou zacal. druhy kamarat teraz ma 26 a ona ma 18 su spolu od jej 14ky, teraz sa akurat rozisli lebo zistil ze spava s inym prachatym a ona reagovala tak ze ved budem spavat aj s tebou ale nechaj mi auto a mobil :-D baby pod 20 by som na vazne vztahy asi neriesila...

marijam

No a presne ako Alenka a Malicka píšu..len či bude taká vyspelá aj naďalej..pretože toto isté som si aj ja myslela..no časom sa ukázalo, že to tak nieje.

marijam

9 rokov nieje až tak veľa..v prvom rade nerieš ľudí kto Ti čo hovorí!!! Teraz je to divné lebo má 16 a ty 25..ale o dva-tri roky keď Ty budeš mať 27 a ona 18 to bude zas iné. Hlavne sa nenechaj manipulovať okolím..riaď sa Ty sám. Lebo potom si bude neskoro trepať hlavu o stenu ;-)
Ja som mala vzťah kde on bol o 5 rokov mladší..a ja som mala vtedy 22..divné však? No neriešila som okolie..i keď už niesme spolu bolo to super ;-)