16 a 25..myslite ze som vadny ked sa mi paci take mlade dievca? rozumieme si, je vyspela psychicky, uvedomujem si ze je to divne trocha ale tak laska si nevybera ci?
Opäť vek
amorrr.
Pozri,je to vporiadku,chvílku počkaj,kočku máš akurát vekovo. Totiž žena sa opotrebuváva 4xrychlejšie ako muž a Japonci maju zadané,že muž má byť o 8rokov starší od ženy. Všimni si u nás páry ,že muž je ako mladenec a vedľa neho ide zvráskavená žena,pritom su rovnako starí..povedal by si,že je to jeho matka.Máš správny výber a zostaň pri tomto veku-neskôr mi dáš zapravdu. OK?
malicka, nie je blba... ale zavisi samozrejme aj od inych okolnosti... ale pokial ide o lasku, tak je to jedno... nehovorim tu o zlatokopkach alebo pedofiloch.
No tak hlaska: 'Vek je len cislo' mi pride dost blba...
Vek je len číslo, skús, a uvidíš. Medzi nami je tiež 8 rokov, a absolútne to nevnímame.
medzi mojimi rodicmi je takmer 9 rokov..ale to bola ina doba... ale klape im to dodnes... :) klop klop klop na drevo... ja som tiez asi do 20 bola riadna truba, ked si spominam na nejake veci :D
skus to, je to vysoko individualne, zalezi od jej povahy, charakteru, vnutornej zrelosti, vzajomnej kompatibility, ked nevyskusas, nikdy sa to nedozvies
ale je jasne, ze v istych sferach proste este bude neskusena, lebo je to dane vekom (napr. sexualita) a absenciou skusenosti, hoci aj tu je to relativne, ak je niekto od prirody zmyselnejsi, vnimavejsi, citovejsi, tak moze velmi pozitivne prekvapit od zaciatku :-)
ja mam 17 a moj frajer 24. sme spolu zatial len 3 mesiace ale zatial je to vsetko ok. :) vek je len cislo a nemozes vsetky 16 hadzat do jedneho vreca. ak mas pocit ze je to vyspele a inteligentne dievca tak tomu urcite daj sancu a uvidis ako sa to vyvinie :)
a veta typu baby pod 20 nie su vhodne na vazne vztahy je podla mna dobra blbost. To je absolutne individualne. :)
V Tvojom prípade to môže byť úplne inak.
Však čas všetko ukáže ;-) V mojom prípade sa ukázal..spätne sa ten chalan sa chcel ku mne vrátiť..no druhý krát sa nepopálim ;-)
No samozrejme ze to je len na nom, my mu predsa nerozkazeme :-)
...ja sa tiez priznam ze do 20tky som bola riadna truba :DDDD proste musi dozriet, ci ako by som to povedala...