prve vrasky po 35.roku zivota, co s nimi?

kijolita

vrásky raz prídu s tým toho veľa nenarobíš, ale s dobrými procedúrami a krémami ich podstatne zjemníš prípadne oddiališ...ja som sa rozhodla pre kremy s kyselinou hyaluronovou a navyse s kmenovymi bunkami..tie posobia aj v hlbsich vrstvach nez len na pokozke...a som maximálne spokojná s ryorom z notina

bez_S

ľudia to je sila..ako skoro starneme však? .. predstavte si , že niektoré baby majú vrásky už v 25 ...to nie je fér , podľa mňa by mal človek začať starnúť v 60 :D

Dada1015

Ja mam 28 rokov a tiež mi začinaju vrasky ale riešim to tak aby pokožka nebola vysušena, preto si na noc natieram pod oči a na par partii tvare obyčajny nivea krem čo je na tvar.
Pomaha mi to pleť to akoby vyrovna a kedže nie ej vysušena nie su vidno vrasky.

modráčik

amanda 23: poradim ti prirodnu kozmetiku a ak chces, ano, kyselina hyaluronova je vynikajuca na plet,ale volila by som radsej v tabletkovej forme....ak chces, tak cez moj meil.

peta111

..to mas super, ked prve vrasky riesis az v 35ke.. ja mam 25 a uz mi nejake zacinaju... citala som o tej draculovej, hej ta znie zaujimavo...a co tak mezoterapia? aj ta znie neskodne a dobre..

veblicka

ta draculova metoda posobi cca 1 rok, ale v urcitych parametroch ako odstranenie jaziev alebo odstraneni tmavsich flakov z koze posobi trvalo..

veblicka

botox mozno pomoze, ale len na par mesiacov, niekolkokrat do roka ho budes musiet vzdy dopichovat stale..
kys. hyaluronova - je tiez len docasne riesenie na zopar mesiacov, kedze telo ju postupne odbura..
ja som vyskusala draculovu metodu (nie je to nic strasne, ide o vpichnutie tvojej vlastnej krvnej plazmy spät do tela, ziadna chemia ako botox atd.) a celkovo to vzpruzilo a omladilo tvar..