Dermatix gel na jazvy

nellcaa.

takže celé zahojené bez chrást a bez otvorenín. myslela som to tak, že červenkasté to mám, len už sa tá jedna hojí a chrasta už tam pomaly nie je, takže to vyzerá lepšie ako tá druhá s chrastou, ale je to samozrejme do červena. Ďakujem za rady, veľmi ste mi pomohli, pretože som si nebola istá:)

peta111

..tym zacelenim sa mysli ziadna chrasta, vsetko zhojene, ale ked to mas vo farby koze, tak nechapem, naco potrebujes gel na jazvy... ja mam uz 2. rok cervene navrete jazvy... proste je to na cervenu kozu..

nellcaa.

tým zacelí myslíte to, že keď už bude súvislá chrasta na jazve alebo keď už bude len jazva vo farbe kože? Pretože ja mám dve jazvy na tvári, ktoré majú dva týždne. Jedna je už vo farbe kože, ale na konci to je ešte trošku otvorené, nezacelené a druhá je súvislá chrasta, ale červená. Tak teraz neviem.

peta111

..naozaj heparoid tak ucinkuje?? ach jaj, ja som dala 30 ecok za silikonovy miniaturny gel a zatial nic, 2 mesiace to pouzivam :(( zevraj najlepsia, najosvedcenejsia vec je bravcova neskvarena mast..lenze kto by sa s tym natieral do prace :) zevraj ucinkuje aj tam, kde silikonove gely nie, na velke, cervene, navrete, stare jazvy... a tlakove masaze, ale na tie som leniva.. i ked to nic nie je.. a contratubex mne nepomohol osobne..,

Lily126

Keď sa Ti jazva zacelí, používaj pravidelne dermatix, aj Contratubex je dobrý. Chráň jazvu pred slnkom, ak je na neošatenom mieste, resp. ju potri, keď pojdeš von vrstvou rému na opaľovanie.
na premastenie je dobrá aj zinkova masť,a lebo hocičo mastnejšie.
Keď sa ti dermatix minie, na vyblednutie jazvy, aby neostala ani červená, ani ružová použi HEPAROID :) Zaručene účinkuje, vlastná skúsenosť po 2 týždňoch.