Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co je lepšie studovať?

capricorn

zubarov a sexuologov je na slovensku malo:) na tvojom mieste radsej medicinu ako farmaciu ale rozhodnut sa musis ty:)

zubarka777

toto iste som aj ja riesila a nakoniec som si vybrala zubarinu. a myslim, ze dobre som spravila ;)

pozri si studijne programy a predmety, ktore sa vyucuju a budes sa vediet rozhodnut. alebo kontakt na niekoho, kto to uz studuje.

sweater*

chod studovat podla toho, co ti je blizsie a ake plany mas v buducnosti. velmi slusny prijem "zarucia" obe, takze sa rozhoduj podla ineho nez penazi

Memories

cize medicina sa menej oplati,ako farmacia?:)juj,neprijemne,ze takto volne miesto neni,a ja ze v medine to nehrozi:/

kafe

farmáciu.
Keď skončíš medicínu, musíš si ešte spraviť špecializáciu. A ak sa nebodaj pohneš do iného mesta a tam nemajú voľné miesto v tvojom odbore, môžeš si pískať. To je konkrétny prípad jedného známeho. Musí si robiť atestáciu na gastre, lebo na kožnom nemali voľné miesta. Takže stále študuje (jak debil, ale zas jeho to baví) a začína druhýkrát od začiatku.

Maoam

tak to su dva uplne odlisne svety :-)

medicina nie je iba o biologii (je tam toho ovela viac) plus si musis predstavit neskorsiu pracu (OP, klinika, sluzby), ale nikdy nebudes nezamestnana, to je pravda :-)

farmacia - prevazne chemia, chemia a este raz chemia a uplne nieco ine neskor, ako lekarsky svet

musis sa sama rozhodnut, obe studia su dobre ale tazke

vzdy mozes studovat aj v zahranici i ked studium tam bude este tazsie ;-)

Memories

viac ma bavi biologia ako chemia,avsak viac ma taha praca v lekarni,ach jaj:( je to so mnou kriz :( Chcem mat len normalnu prácu

jankaaaaaaaaa

nacosa viac citis a co sa ti viac pozdava. je to tazkto takto odpovedat na taku otazku. rozhodnut sa musis ty. otazne je ci a kde ta vobec prijmu