Zápaľ močových ciest a..

Príspevok v téme: Zápaľ močových ciest a..
Lenny

Dlhší čas mám problém s močením a so stolicou, pocitujem pálenie pri močení alebo pri veľkej potrebe, a bolesť pri chodení. Medzi analnym otvorom a pošvou mám hrčku ktorá pri dotyku bolí a je začervenaná. Vyskúšala som urologický čaje a tabletky proti prechladnutiu ale už to mám viac než mesiac a stále je to horšie. Ak sa niekto stretol s niečím podobným a vedel by mi poradiť či treba ísť k lekárovi alebo to prejde budem veľmi rada. Ďakujem.

krado

Na močové cesty je výborný Cranberry star extrakt z brusníc a Watter Pill star od firmy -odkaz odstránený- , na ceny viem vybaviť zľavy.Je to overená moc prírody.

Lolo

..lenže hemoroidy su analnom otvore, nie medzi analom a vaginou :D
...to pálenie a ta hrčka spolu mozu,ale aj nemusia suvisiet...ja si skor myslim, ze ani nesuvisia,ale mozne to je..
Mozes mat zapal napriklad aj z bakterie, neviem teraz, ako sa vola, ale prenasa z analu do vaginy a potom infikuje a drazdi mechur, co sa prejavuje castym mocenim,palenim,pichanim,bolestami a podobne...
Ja som zastanca prirodnej liecby a zatial mi zabrala vzdy, tak ak mas este chut, kup si cisty sypany caj MEDVEDICU LEKARSKU a ak sa da zohnat, spytaj sa v lekarni, tak aj SEMENO KAPUCINKY VACSEJ - jeden cas boli z nej aj tablety, to by bolo este lepsie. Kapusinka posobi proti mnohym kmenom bakterii, medvedica by ten efekt este zosilila...A na tu hrcku by som dal nejaky krem, mast, co pomoze vytiahnut ten hnis a potom len davat obklady z dubovej kory, ktora ta pekne zaceli a zavrie :)

dedy

ak to trvá už mesiac, tak si dávno mala byť u doktora, ak to neprešlo doteraz tak teraz to už samo neprejde vôbec