Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcem nosit okuliare

Príspevok v téme: Nechcem nosit okuliare
AnOnYm98

túto tému som založila len zo zvedavosti...budem rada ak odpíšete ...môj problém a krátky životopis-som vysoká a vzhladom k tomu nosím okuliare..bojís sa ich zobrať si ich do školy kvôli spolužiakom..viem aké to je keď už jeden spolužiak na naše prekvapenie prišiel raz do školy s okuliarami a smiali sa mu celý deň a na druhý deň ich radšej nechal doma..ja čakám že odídem z 8 ročníka a tam začnem novú školu a budem mať okuliare a tam sa mi myslím nebude nikto smiať kedže ma nikto nebude poznať...máte aj vy podobný problém??

Omnis

Názov témy:
NECHCEM NOSIŤ OKULIARE ;´(
Tak ich nenos. Okrem toho, som asi jediný ,ktorý ešte nezažil, že by sa ľudia vyslovene smiali na niekom celý deň len kvôli tomu, že nosí okuliare.(LOLWTF?)
Prvý deň pár poznámok, 5 minútový smiech a o týždeň sami nevedeli, prečo sa mu smiali.

jankaaaaaaaaa

digestor: pri rychlom a nadmernom raste tela dietata sa castokrat stava, ze sa nestihnu vyvinut oci a preto mnoho vysokych ludi ma dioptrie

melindaaa

digestor- moja rec.. ale myslim, ze odpoved je jasna na otazku ci su dnesne decka take debilne- ano su!!!
su uplne inak vychovavane ako starsia generacia hoci aj o 5 rokov...

Ked nechces nosit okuliare tak preco si nevybavis sosovky?co je na tom take zlozite? Ja mam dioptrie 1,5 a vzhladom na to, ze som nechcela nosit okuliare- zacala som nosit sosovky a neviem si bez nich predstavit ani jeden den... Samozrejme ja ked nasetrim, zaplatim si operaciu..

digestor

Jedno nechapem-co ma spolocne telesna vyska a nosenie okuliarov? A este nechapem dalsiu vec-preco by sa ti mal kvoli okuliarom niekto smiat?
To su fakt dnesne decka take debilne?