bolia ma prsia ked si trošinku slačim bradavky tak su citlivejšia menštruacia mi meška dva dni neviem či si ho len nahovaram ale mam paniku... do kolkych dni meškani menštruacie je vhodne ist ku gynekologovi ?
panika z gravidy
No a uz sme doma bez na gynekologiu a budes mat istotu ale podla popisu asik budes
nedá mi nereagovať na tvoj príspevok.ak chceš mať sex a nechceš byť tehotná, použi kondóm, antikoncepciu, preboha nežijeme pred sto rokmi aby si sa nevedela chrániť. ja keď som bola tehotná tak ma bradavky neboleli (ale tak u každého je to inak), takže si myslím že len zbytočne stresuješ. Toto čo tu vyplakávaš si si mohla už urobiť test a vedela by si na čom si.....
uz si pocula o niecom takom, co sa vola tehotensky test?
nuz, neda mi nenapisat ti, ze je hlupost mat nechranene styky. Tych par ecok za kondom je predsa nic, oproti tomu, kolko stoji starostlivost o dieta. Tak cakaj a uvidis, ci budes tehotna...co ti mame napisat?
mala som pred mesiacom asi 4 nechranene styky pričom to "nedal domna" ale raz ked to vybral tak už striekal takže tato skutočnot ma podnietila ktomu , aby som mala obavy . aj ja mavam citlive prsia pred menštruaciu ale tak ako ma boli teraz to mavam 10 dni pred menštruaciou takže tymto by sa mi cyklus velmi radikalne posunul čo sa mi nikdy nestalo . ale citlive bradavky nemávam .. skoro po každom jedle mi je zle..
ved citlivé prsia zvyknú byť znak prichádzajúcej menštruácie .. teda aspon u mna ..
ale tým, že sa stresuješ, ju oddaluješ .. nečítaš tu tie témy o meškajúcej menštruácii??
lekar tvoje meskanie menzesu bude vysetrovat az ked bude meskat 2tyzdne. to zato ze ta bolia prsia a meska ti menzes dva dni si myslis ze si tehotna? stavim sa ze si ani nemala poriadne pohl. styk ani nic...
nechapem ako.. za chvilu tu budu temy ako: "dostala som trojku zo slovenciny. myslite ze som tehotna?"
:D a mala si aj pohlavny styk aby boli tvoje starosti opravnene? Lebo raz tu pisalo dievca, ze je panna, ale ze ju bolia prsia, meska jej menzes, je jej na zvracanie a nevie ci nahodou nie je tehotna... :D Reku, ci to nie je aj tvoj pripad :D