moj priatel ma ignoruje

Príspevok v téme: moj priatel ma ignoruje
milagro

Ahojte
Mam taky problem a neviem ako ho riesit. pred par dnami som sa pohadala s mojim priatelom,myslim si-teda aspon podla mna to nebolo nic strasne alebo neodpustitelne. Ale od tejto hadky ma uplne ignoruje, co sa zatial este nestalo. Skusala som mu napisat spravu kde som mu vsetko vysvetlila, ale vobec na nu nereagoval.. Vobec neviem co dalej, mam ho velmi rada a nechcem aby sa to takto skoncilo. Mame komplikovany vztah, casto sa hadame ale co je najhorsie jeho matka stoji proti nasmu vztahu a myslim si, ze aj v tomto ma prsty, mam dojem , ze ho nahuckala proti mne. Neviem teda ako to dalej riesit, ci mu mam dat cas, alebo mu skusit este napisat..Vacsinou som to prave ja, ktora za nim po hadke pride a ospravedlni sa..
Za kazdu radu velmi pekne dakujem.

Honor

Milagro, mám ako tak podobné skúsenosti, takže vidím do tej situácie nejak :). No ak ťa žiada o pár dní pokoja tak ho nechaj tak, nerob chybu ako ja som robila kedysi, že som vyhľadavala priateľa, lebo zbytočne len sa znervozni. Prejde pár dní a uvidíš, utrasie sa to a verím, že bude dobre :) Za ten čas rob svoje veci, hovorím - kamarátky, venuj sa škole/práci..šport..niečo proste čo ti spríjemní program :)..verím, že sa ozve ;) A nemáš zač, rada pomôžem, poradím :)

milagro

Napokon som pritlacila, napisala mu este raz a aj sms, odpisal, ze ma ignorovat nebude teda ale je este nahnevany a bude lepsie ak sa par dni neuvidime. Co myslis ako sa mam zachovat? asi by som mu mala dat na chvilu pokoj nie? nech ma klud ked ho tak chce a ja sa zatial stiahnem.
Tak mam aspon nejaku nadej, ze sa to utrasie.
Honor dakujem este raz :) vidno ze aj ty mas podobne skusenosti a velmi mi to pomohlo. Uz mi je aspon o trochu lepsie.

Honor

To je v poriadku, nemáš zač ;)

A tipujem, že keby si mu zaklopala na dvere, tak asi by to nebolo dobré, kvôli jeho mame, že?

Ono ignorácia aj z tvojej strany je dobrá ako som písala už, lebo neverím, že by ho to držalo navždy :P Len zase človek ma len jedny nervy a nie takú trpezlivosť. Ešte stále sa ti neozval? To už je tretí deň. Ak si seba predstavím v tvojej situácii, tak by som urobila to, že ešte jeden telefonát a smska a keby nereagoval, tak by som ho nechala tak. On by sa raz ozval a priplazil a viem, že by to bolo ťažké, lebo to človeka vytrápi, ale išla by som von s kamarátkami a rozptýlila sa alebo si zašportovala ak obľubuješ nejaký šport, pustila dobrý film..čo najmenej myslela na to, čo robí a hovorila si, že však jeho to raz prejde. Nechcem hádzať mužov do jedneho vreca, ale v tomto vedia byť chlapi hrozne ješitní. Keby som ti ja opísala všetky hádky s tym svojim, tak by si prišla na to, že poniektorí chlapi sa radšej ofuknu ako by prišli povedali prepáč poprípade sa vykašlali na to a chovali sa dospelo. Maju tu svoju typickú hrdosť a až keď im horí pod zadkom a pritlačíme ich k múru až vtedy sa zľaknu a prosia. Zase raz hovorím len vlastnú skúsenosť. Ja som raz už navrhovala rozchod a vtedy mu až došlo, že niečo nie je v poriadku a plakal mi nech to nerobím..nechala som sa prehovoriť, niečo sa zmenilo, ale niečo ostalo nenapravené. Ber to tak, takí sú oni..veci radšej neriešia a ak môžu tak sa hraju na urazených.

milagro

To nemam sancu ho niekde stopnut a porozpravat sa, pretoze nikam poriadne nechodi a uz vobec nie, ked sme pohadani. Vtedy len sedi doma, maximalne nakupi, vies, ale to by som musela stat hadam aj cely den pred jeho domom ci sa nahodou nezjavi, a som si ista, ze by len okolo mna presiel a uplna ma odignoroval.. Ale kebyze viem, ze to pomoze tak to spravim.

Teraz sa to mne bije, raz si poviem, ze pockam aj dva, tri tyzdne, jednoducho sa prestanem ozyvat, ci ho to nebude tak trosku stvat co je so mnou,a mozno sam sa ozve.
Na druhu stranu rozmyslam, ze este nieco skusim, nadrzovku co dalej, ako si to predstavuje, ci chce byt urazeny vecne alebo si to vydiskutovat.. Tak toto sa vo mne bije, raz chcem to, potom zas to, neviem sa spravne rozhodnut. A to ze je koniec mi nepovedal.. Tak neviem ci ako pokracujeme dalej alebo co vlastne.(sme spolu 3 roky a myslim ze by som si zasluzila minimalne aby mi povedal ze je koniec a nie to skoncit takto bez slova)Chcem este napisat, ze toto je prvy krat kedy nereaguje na moju spravu. Vzdy odpisal bud ze ho to tiez mrzi alebo bol dalej na mna nastvany ale vzdy odpisal.. tak preto sa tak bojim, vyzera to byt vazne.
Dakujem Vam pekne za reakcie a hlavne tebe Honor.

Honor

Aha, chápem. Ak už teraz dva dni ťa ignoruje..podľa mňa je to veľa na to, že ste partneri, to jednoducho by sa malo vyriešiť, načo toľko otáľať. Inak si v tomto rovnaká ako ja. Ja tiež všetko chcem riešiť, niekedy robím až chybu, keď hneď po hádke ani nie sme vychladnutí a už prosím nech sa zmierime, ale je mu to je zaťažko, lebo je nervozny a nevie sa správať milo. Čiže som sa naučila tak, že to nechávam bokom a potom ak už budeme kľudní sa ozveme sebe, naposledy sa ozval mne dokonca v noci smskou, že ho to veľmi mrzí a prišlo mu to ľúto. Ale v tvojom prípade..hmm..vieš ignorovať smsmky sa dá ľahko, aj telefonáty, aj na internete, proste neodpíše ani nezdvihne, ale ak si ho počkáš niekde alebo prídeš za ním tak nemá šancu ujsť. Možno to je taka možnosť ako si to vydiskutovať, lebo fakt nevieš čo sa môže diať...ak ma aj taku mamu. Ak nebude mať záujem a bude odmeraný..ja by som to ukončila, lebo si zober...budeš chcieť toto trpieť aj do budúcnosti? Pohádate sa kvôli malichernosti a on sa urazí a bude ignorovať ako malé dieťa? Možno nie je dobre riešiť veci hneď po hádke ako som spomínala, ale zase sa vyhýbať tomu aj týždeň je tiež na hlavu...choď za ním..lebo takto sa vytrápiš a nestojí ti to za to

alibi

a ako si do buducnosti predstavujes tento vztah? vkuse sa hadat a urazat sa? ze sa vlastnemu priatelovi bojis ozvat a on sa chova ako dement a ty este napises ze "on je taky"? podla mna to nie je muz pre teba

milagro

Neviem ci som na vine ja, ano, mozno som spravila nieco zle, ale dala som mu myslim padny dovod na to aby som takto reagovala. Bojim sa presnejsie specifikovat, aby to tu nenasiel, ale je to uplna malichernost, pre ktoru sa takto hadame. Nikdy by som si nebola myslela ze takato hlupost moze znicit nas vztah ktory uz trva tak dlho. Mam dojem ze to je len taky spad vsetkych tych veci co sa medzi nami udiali a preto takato reakcia.. Velmi zle to znasam,nechuti mi jest, je mi naozaj zle, stale na to myslim. Nejako sa s tym neviem zmierit, ze by mal byt koniec. A Honor ja som mu prave pred dvoma dnami pisala ospravedlnujucu spravu a viem ze ju cital ale odpoved neprisla, cize tie dva dni ma ignoruje. Zaroven mam strach mu pisat znova, bojim sa, ze ma uplne odpise. Ale zase ked to necham tak, bude ma to stale zozierat a je tu riziko,ze ma bude ignorovat vecne. ON je taky typ, ze vsetko odklada, kludne aj tyzden dva by sa so mnou po hadke nebavil a ja som zas taka, ze chcem vsetko hned riesit a vyjasnit si to, na com som a tak podobne. A do dvoch tyzdnov bude zo mna uz uplna troska z tolkeho cakania a neistoty.

Honor

Záleží od toho kto tu hádku vyvolal. Ale nechala by som ho tak. Pokiaľ si ty bola vinníkom tak by som mu napísala prepáč a počkala na reakciu..ak by neodpisoval tak asi chce mať kľud, asi nevie reagovať..proste počkaj ešte deň dva a tak skús ho nejak viac kontaktovať. Pokiaľ vyvolal hádku on - neriešila by som to už vôbec...i keď sama píšeš, že jeho mama je proti vášmu vzťahu..môžu tam byť aj iné aspekty..každopádne počkaj a potom uvažuj čo ďalej ;)