Dobry den,
chcem sa opytat, ci nahodou nema niekto skusenosti s dlhodobym ranny kaslom u dieetata. Moje dieta kasle kazde rano s prestavkami tak 1/2 hodinu po prebudeni. Trva to uz 12 tyzdnov. Boli jej robene vytery (opakovane) z hrdla a nosa a vsetko bolo negativne. v krvi nebol ziaden zapal, tiez bola odobrana krv na chlamydie a mykoplazmy, ktore boli tiez negativne. Dieta ma diagnostikovany reflux, ale po navsteve gastro lekarky nam tato povedala, ze z refluxu to nebude. Dieta ma diagnostikovanu alergiu na zlozku kravskej bielkoviny, preto uziva Nutrilon allergy care a neje ziadne mliecne vyrobky. Uz som zufala z toho jej kasla a v podstate si neviem rady. Uzivala uz fenistil kvapky, rozne sirupy na kasel, ale nic nezabera. Teploty nema, inak je cula, usmievava a zdrava az na ten kasel. kasel je spociatku dusivy a po par zakaslaniach je hlienovity. Opakuje sa to kazde rano tak 10 minut po prebudeni pravidelne kazdy den od tretieho mesiaca. Prosim o radu, ak mate skusenosti s niecim podobnym.. Dakujem.