po akom čase vo vzťahu sa da namiesto kondomu,bez brania antikoncepcie partnerky, praktizovať prerušovaný sex?..niektorí to robia už odzačiatku vzťahu,ale si myslim že je tam veľke riziko otehotnenia...
po akom case vo vzťahu mõže byť prerušovaný sex?
Alebo použi kondom,,tiež to je ono..ked sa inač nedá,,,lebo pravidelný sex,prospieva zdraviu..jednoznačne....jojo....tak tak
Mi to takto robíme už dlho a žiadne tehotenstvo,,,je to super,,lepšie ako hormonálna antikoncepcia,,treba len veriť
už som písala nižšie, že je vela spôsobov ochrany.. nie len kondom ...
tak treba vyskúšať iné, inak môžeš kočíkovať..
tak ked chces kocikovat tak chod bez kondomu..ale potom tu aspon nezakladaj trapne temy
a sanca pri prerusovanom sexe ze zena otehotnie je taka ista po 1 dni ako po 10 rokoch
ide o to že používam kondom,a tym je menej citlivy,takže necitim pri sexe tak intenzívne,ako kedby bez kondomu bol ten sex....:(
riziko otehotnenie je aj po 120 rokoch vztahu, aj po 1 mesiaci, aj po 4 dnoch. Prosto nikdy nechodte bez ochrany, lebo budete kocikovat :) Prerusovana suloz je blbost podla mna, ale mnohym vyhovuje. Tak to robte, ak sa nicoho nebojite
no ja dúfam, že taký tupý nie si a nemyslíš si to, čo napísal dotyčný podo mnou :DDDD
ale sa smejeeem :DDDD
ved je tolko spôsobov, proti otehotneniu .. však prečo byť zodpovedný, však? načo?!
ty si myslis ze po dohsom obdobi klesa riziko otehotnenia pri prerus. sulozi?